fbqOho! Jouni Hynynen vaihtoi kaljahanat proteiinipirtelöihin – ”Käyn lenkillä ja hikoilen salilla!” | Seiska
Jouni Hynynen käy salilla.

Oho! Jouni Hynynen vaihtoi kaljahanat proteiinipirtelöihin – ”Käyn lenkillä ja hikoilen salilla!”

Uutiset | 12.11.2018 18:03

Kotiteollisuus-yhtyeen nokkamies Jouni Hynynen, 48, saapui toissa viikolla Markku Pölösen Oma maa -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan näyttelijävaimonsa Mari Perankosken ja tyttärensä Vilja Hynysen, 14, kanssa.

Lue lisää: Tämä mies tekee mitä lystää! Tältä Jouni Hynynen näyttää nykyään - täräyttää armottoman totuuden tiskiin: ”Jos vaimo alkaa kuittailla, mie lähen meneen!”

Kotiteollisuuden villeinä vuosina myös herra Hynynen eli ja hengitti täysillä rokkielämää. Iän myötä Jouni on seestynyt niin, ettei hän esimerkiksi Pölösen kutsuvierasensi-illan jälkeen jaksanut lähteä jatkoille rymyämään.

– Ei sitä jaksa koko ajan. Pitää ottaa välillä vähän rennommin. Tässä on nyt muutenkin tullut urheiltua, käyn lenkillä ja hikoilen salilla, hän kertoi Seiskalle.

Lue myös: Mari Hynynen onnellisena avioelämästään: Rockjumala Jounista tulee kotona Crocs-jumala!

Jos joku olisi sanonut parikymppiselle Jounille, että tuo rokkitouhu on mennyt inhottavan terveelliseksi, niin mitä hän olisi tuuminut?

– Itse asiassa urheilin parikymppisenä vielä enemmän! Luulen, että hän olisi erittäin tyytyväinen tähän tilanteeseen.

Kaljahanat proteiinipirtelöihin vaihtanut Jouni Hynynen juoksee 5-10 kilometrin lenkkejä.

– En mie sen pidempiä. Enemmän mie tykkään käydä salilla, jossa teen sellaista kevyttä ylläpitoa.

Kaljahanat proteiinipirtelöihin vaihtanut Jouni Hynynen juoksee 5–10 kilometrin lenkkejä. – En sen pidempiä. Enemmän mie tykkään käydä salilla, jossa teen sellaista kevyttä ylläpitoa.
Kaljahanat proteiinipirtelöihin vaihtanut Jouni Hynynen juoksee 5–10 kilometrin lenkkejä. – En sen pidempiä. Enemmän mie tykkään käydä salilla, jossa teen sellaista kevyttä ylläpitoa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!