fbq
Uutiset
18.06.2018 15:46
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Jenni Vartiainen.
Oho, Jenni Vartiainen karkasi rakkauslomalle kesken keikkakiireiden - kuva!
Uutiset
18.06.2018 15:46
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Laulajasuosikki Jenni Vartiainen karisti sunnuntaina (17.6.) Suomen pölyt jaloistaan. Jenni jakoi sunnuntaina Instagram-tilillään videon auringonlaskusta Välimeren yllä, kun vielä lauantaina hän oli ollut katsomassa Cheekin suojatin Lukas Leonin levynjulkaisukeikkaa Tavastialla Helsingissä.

Jenni ihaili auringonlaskua.

Jenni ei julkaisunsa yhteydessä paljasta sijaintiaan, mutta Seiskan tietojen mukaan Jenni suuntasi Nizzan kautta Ranskan Rivieralle Antibesiin. Laulajakaunottaren ei tarvitse nauttia Välimeren auringosta yksin, vaan hänen seuranaan on tämän mystinen rahkamiljonäärirakas.

Romanttinen loma

Antibesin meren rannalla sijaitsee toinen toistaan hienompia loistohotelleja, jotka tarjoavat mitä kauniimmat puitteet romanttiseen lomaan. Jenni ja New Yorkissa asuva liikemies ovat lomailleet tiuhaan yhdessä, eikä kaksikko ole myöskään pitänyt lompakon nyörejään tiukalla.

Lue lisää: Jenni Vartiaisella ja rahkamiljonäärillä intohimoinen suhde: Yhteinen uusivuosi Helsingissä ja lemmenlomia ympäri maailman - kannustivat Lauri Markkasta New Yorkissa!

Jennin kohdalla Ranskan-visiitti jääkin ranskalaiseksi – pikapiipahdukseksi, sillä hän aloittaa juhannuksen keikkansa torstaina Himoksen juhannusfestivaaleilta. 
Edellinen oma keikka Jennillä oli viime perjantaina, kun hän esiintyi Joensuussa.