Uutiset
Katso kuva!

Oho, Jenni Vartiainen karkasi rakkauslomalle kesken keikkakiireiden - kuva!

18.06.2018 15:46

Laulajasuosikki Jenni Vartiainen karisti sunnuntaina (17.6.) Suomen pölyt jaloistaan. Jenni jakoi sunnuntaina Instagram-tilillään videon auringonlaskusta Välimeren yllä, kun vielä lauantaina hän oli ollut katsomassa Cheekin suojatin Lukas Leonin levynjulkaisukeikkaa Tavastialla Helsingissä.

Jenni ihaili auringonlaskua.

Jenni ei julkaisunsa yhteydessä paljasta sijaintiaan, mutta Seiskan tietojen mukaan Jenni suuntasi Nizzan kautta Ranskan Rivieralle Antibesiin. Laulajakaunottaren ei tarvitse nauttia Välimeren auringosta yksin, vaan hänen seuranaan on tämän mystinen rahkamiljonäärirakas.

Romanttinen loma

Antibesin meren rannalla sijaitsee toinen toistaan hienompia loistohotelleja, jotka tarjoavat mitä kauniimmat puitteet romanttiseen lomaan. Jenni ja New Yorkissa asuva liikemies ovat lomailleet tiuhaan yhdessä, eikä kaksikko ole myöskään pitänyt lompakon nyörejään tiukalla.

Jennin kohdalla Ranskan-visiitti jääkin ranskalaiseksi – pikapiipahdukseksi, sillä hän aloittaa juhannuksen keikkansa torstaina Himoksen juhannusfestivaaleilta. 
Edellinen oma keikka Jennillä oli viime perjantaina, kun hän esiintyi Joensuussa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!