fbq
Uutiset
09.10.2018 14:45
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter
Jasper Pääkkönen
Oho, Jasper Pääkkönen teki jättikaupat: Pysyn saunamiehenä – kuvat!
Uutiset
09.10.2018 14:45
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter

Kansainvälistä uraa luova näyttelijä Jasper Pääkkönen panostaa näyttelemisen lisäksi ravintolabisnekseen.

Jasper paljasti Instagram-tilillään ostaneensa vihreiden kansanedustaja Antero Vartian osuuden kaksikon perustamasta ravintola Löylystä. Yhteistä yritystaivalta kesti neljä vuotta.

− Neljä kuvaa, neljä vuotta. Pyyhkäise ja näe minut ja Antero Vartia allekirjoittamassa LÖYLY-nimisen hullun projektin sopimusta neljä vuotta ja kaksi päivää sitten. Pyyhkäise seuraavaan kuvaan nähdäksesi meidät allekirjoittamassa sopimusta, jolla ostin Anteron osuuden Löylystä. Hän suuntaa kohti uusia, isoja seikkailuja – minä pysyn saunamiehenä, Jasper kirjoitti kuvasarjansa yhteyteen.

Lue myös: Tätä Hollywood-tähteä Jasper Pääkkönen sai pusutella ja rakastaa Spike Leen BlacKkKlansman-elokuvassa!

Antero Vartia puolestaan kommentoi Löyly-kauppaa Twitter-tilillään.

Näiden kuvien väliin mahtuu neljä vuotta ja seikkailu nimeltä Löyly. Oli aika päästää irti, ja myydä osakkeeni Jasperille. Edessä on uusi matka, tällä kertaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Tämän projektin aion vetää samalla asenteella kuin edellisenkin. Kiitos Jasper Pääkkönen, hän kirjoitti.

 

Tuottaa hedelmää

Jasperin ja Anteron perustama Löyly on osoittautunut kannattavaksi liiketoiminnaksi. Se on vakiinnuttanut asemansa Helsingin suosikkiterassina ja julkkisten kohtauspaikkana.

Saunakompleksin taustayhtiö teki toisena kesänään 428 000 euroa voittoa reilun 1,1 miljoonan euron liikevaihdolla. Tulos kasvoi edellisvuodesta yli 300 000 euroa.

Lue myös: Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia tekivät Löyly-saunakompleksilla jättivoiton – harjakaisissa pidettiin vielä hulluina! 

Yhtiöllä on edelleen miljoonien eurojen velat maksettavanaan. Löyly on kuitenkin niin kannattava, ettei omistajilla ole syytä huoleen.

Löylyn taustayhtiö maksoi Jasperin ja Anteron toiselle yhtiölle, saunakompleksin rakennuttajalle Kidvekkeli Oy:lle 380 000 euron osingot.