Katso kuva!

Oho, Jannika B julkaisi salaperäisen kuvapäivityksen ökyhotellin kylpyhuoneesta: "Olen pirun onnellinen" - katso!

Uutiset | 10.07.2020 10:35

Laulaja Jannika B, 35, on julkaissut netissä salaperäisen kuvan, jossa hän tanssii ja hihkuu onnea ökyhotellin kylpyhuoneessa.

Jannikalla on postauksessa punainen ruusu suussaan ja yllään yli-iso valkoinen mekko.

Eipä se elämä todellakaan ole aina ruusuilla tanssimista - mut välillä voi tanssia ruusu suussa hotellihuoneen kylppärissä ja olla pirun onnellinen, kaunotar kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Vain elämää -ohjelmaan huhuttu Jannika B: Olen kysynyt varovaisesti Samuli Putron numeroa!

Helsinkiläisessä Kämp-hotellissa myöhään eilen torstaina (9.7.) otetussa kuvassa ei paljasteta tanssimisen aihetta, mutta syitä voi vain arvailla.

Tänään oli ihana päivä ja tullaan ehdottomasti ”Kämpiin takaisin” Godnatt! Jannika lisäsi ruusun ja timantti-emojin kera.

Jannika B avioitui rokkari Toni Wirtasen, 45, kanssa joulukuussa vuonna 2013 ja heidän esikoisensa Martta syntyi 2015. Perhe on viettänyt kesällä laatuaikaa pitkin poikin Suomea muun muassa kotieläinpuistossa, mökillä ja Naantalin Muumimaailmassa.

Wirtasten perheen lapsiluku ei ole vielä pakosti täynnä.

- Lapset ovat aina lahja. Olemme kuitenkin avoimia maailman tuulille. Isänä oleminen on sen verran hauskaa, etten missään mielessä halua sulkea vaihtoehtoa pois ja uskon, että saisimme sen sovitettua myös nykyiseen elämäntilanteeseen, he kertoivat viime vuoden lopulla.

Lue myös: Laulaja Jannika B harvinaisessa yhteiskuvassa Martta-tyttärensä kanssa – ylpeä äiti hehkuttaa jälkikasvuaan: "Ihanaa seurata tän määrätietoisen typyn kasvamista!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loppujen lopuksi ihminen tarvitsee hyvin vähän ollakseen onnellinen. ☀️#kesä

A post shared by Jannika B (@jannikabofficial) on

Lue myös: Laulaja Jannika B:n ja Toni Wirtasen perheeseen lisäystä?! ”Olemme avoimia maailman tuulille!”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!