Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
JANNI HUSSI THUMB

Oho, Janni Hussi muuttaa miesporukassa ulkomaille!

Fitness-kaunotar Janni Hussi paljastaa uudet kuulumisensa Idealistan blogissaan.

- Näin se vaan elämä jännästi vie erikoisiin tilanteisiin ja tässä oltaisiin nyt muuton edessä. Ja tämä muutto ei tapahdukaan Suomen sisällä vaan tällä kertaa päästään vähän rajojen ulkopuolelle. Nimittäin Espanjaan! Eikä missä tahansa porukassa tai yksin, vaan Biisonimafian poikien kanssa, Janni kirjoittaa.

Kaunottaren mukaan porukka kuvaa sketsejä Espanjan auringon alla kolmen kuukauden ajan.

- Meillä on niin käsittämättömän hyvä yhteishenki kundien kanssa, että oksat pois! Olenkin saanut porukassa nimekseni Jussi, ihan jo käytännöllisyydenkin takia, kun jonkun huutaessa Janni tai Janne me ei koskaan kuulla kumpaa huudetaan, joten J. Hussista tuli nyt sitten Jussi :D Sopii hyvin, sillä olen porukassa kuin yksi jätkistä.

LUE MYÖS: Mitähän ihmettä: Janni Hussin näyttelijäntaidot vakuuttavat Biisonimafian uudessa pätkässä!

Lue lisää Jannin unelmien toteutumisesta täältä.

Oleskellut paljon ulkomailla

Janni matkustelee paljon.

LUE MYÖS: Hirvittävä yllätyshyökkäys! Janni Hussi joutui Filippiineillä ”Raamatun kirouksen” kohteeksi – ”Olin, että yöööörgh!”

Hän on aiemminkin asunut pitkiä aikoja ulkomailla, esimerkiksi seurustellessaan NHL-tähti Lauri Korpikosken kanssa vuosina 2012-2016.

LUE MYÖS: NHL-tähti Lauri Korpikoski ja fitness-kaunotar Janni Hussi: ero!

Tällä hetkellä kaunotar on tiettävästi sinkku. Nähtäväksi jää, tuleeko hänelle kuvausten myötä sutinaa kenties jonkun Biisonimafia-komistuksen tai espanjalaisen hurmurin kanssa!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!