Uutiset
Katso kuva!

Oho, Janni Hussi muuttaa miesporukassa ulkomaille!

27.09.2017 15:32

Fitness-kaunotar Janni Hussi paljastaa uudet kuulumisensa Idealistan blogissaan.

- Näin se vaan elämä jännästi vie erikoisiin tilanteisiin ja tässä oltaisiin nyt muuton edessä. Ja tämä muutto ei tapahdukaan Suomen sisällä vaan tällä kertaa päästään vähän rajojen ulkopuolelle. Nimittäin Espanjaan! Eikä missä tahansa porukassa tai yksin, vaan Biisonimafian poikien kanssa, Janni kirjoittaa.

Kaunottaren mukaan porukka kuvaa sketsejä Espanjan auringon alla kolmen kuukauden ajan.

- Meillä on niin käsittämättömän hyvä yhteishenki kundien kanssa, että oksat pois! Olenkin saanut porukassa nimekseni Jussi, ihan jo käytännöllisyydenkin takia, kun jonkun huutaessa Janni tai Janne me ei koskaan kuulla kumpaa huudetaan, joten J. Hussista tuli nyt sitten Jussi :D Sopii hyvin, sillä olen porukassa kuin yksi jätkistä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Lue lisää Jannin unelmien toteutumisesta täältä.

Oleskellut paljon ulkomailla

Janni matkustelee paljon.

Hän on aiemminkin asunut pitkiä aikoja ulkomailla, esimerkiksi seurustellessaan NHL-tähti Lauri Korpikosken kanssa vuosina 2012-2016.

Tällä hetkellä kaunotar on tiettävästi sinkku. Nähtäväksi jää, tuleeko hänelle kuvausten myötä sutinaa kenties jonkun Biisonimafia-komistuksen tai espanjalaisen hurmurin kanssa!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!