Oho, Hauskat kotivideot -ohjelman Sampo Marjomaa pelmahti julkkisbileisiin suosikkibloggaaja-Fionan kanssa - kommentoi välejä salaperäisesti: Kerron kaiken muistelmissani!

Uutiset | 28.01.2018 12:05

Hauskat kotivideot -ohjelmasta tuttu Sampo Marjomaa on näytellyt jonkin aikaa Uusi päivä -sarjassa reality-tv:n tuottajaa.

- Elämässäni on ollut vastaavanlaisia hahmoja läsnä, joten ei ollut vaikea eläytyä rooliin. Olen lopettanut jo sarjassa näyttelemisen, mutta  voin aina palata sarjaan, sillä hahmoni ei kuollut. Mielelläni menisin takasin, koska sitä oli mukava tehdä. Olen tehnyt näyttelijän töitä pitkään, elokuvaohjaajan koulutuksen saanut Sampo kertoi Seiskalle Storyillen synttäreillä.

Sampo teki ensimmäisen roolinsa näyttelijänä 10-vuotiaana kauhuelokuvassa.

- Se oli omaa tuotantoa.

Tällä hetkellä Sampo kuvaa Hauskoja kotivideoita, kahta eri lyhytelokuvaa, tekee koruja ja musiikkia Dark Country -bändin kanssa.

- Kotivideot ovat jäävuoren huippu, pinnan alla kuohuu. Olemme tehneet viisi musiikkivideota ja akustisia keikkoja. Se on rakkaudesta lajiin, Sampo toteaa.

Sampomarjomaa

Sampo saapui ravintolan 25-vuotissynttäreille yhdessä modistin ja bloggarin Fiona Timantin alias Heli Karhusen kanssa. Sampo ja Fiona ovat hyviä ystäviä.

- En kommentoi välejämme sen enempää, ihmisten pitää jäädä odottamaan muistelmia, jossa kerron kaiken.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!