Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Pia Lamberg kuumottaa alusvaatteissa.

Oho! Ex-missi paljasti pakaransa – Pia Lamberg rohkeampana kuin koskaan! Kuva!

Vuoden 2011 Miss Suomi Pia Lamberg, 27, (o.s. Pakarinen) on asunut jo useita vuosia Yhdysvalloissa, jossa hän luo uraa sikäläisessä viihdebisneksessä. Äskettäin ex-missi esitteli Seiskalle Santa Monicassa sijaitsevan kotinsa.

Lue lisää: Tässä on mallikaunotar Pia Lambergin ja Keith-rakkaan koti Santa Monicassa: vuokra liki 4000 dollaria - kuvat!

Seksikkäänä Victoria’s Secretin alusvaatteissa!

Viikonloppuna kaunottaren sosiaalisen median seuraajat saivat hieraista silmiään ja nipistää itseään poskesta, kun Pia julkaisi Instagramissa leuat loksauttavan kuvan. Otoksessa kaunotar poseeraa Victoria’s Secretin alusvaatteissa ja haastaa seksikkyydessään tunnetun muotibrändin viralliset mallit.

Vaikka Pia on viime vuosina saanut paljon näkyvyyttä Instagramissa julkaisemillaan seksikkäillä kuvilla, on alusvaateotos poikkeuksellisen rohkea, sillä stringeihin pukeutunut ex-missi poseeraa peppu suoraan kameraan päin ja paljastaa timmit pakaransa.

Lue myös: Pia Lamberg nappasi miljoonayleisön Yhdysvalloissa – pikkubikineissä komediasarjassa!

Pian treenivinkit

Mallina ja näyttelijän rapakon takana työskentelevä Pia on opiskellut itselleen myös toisen ammatin. Hän valmistui viime syksynä personal traineriksi puolen vuoden opiskelun jälkeen.

Viime vuoden lopulla Pia antoi ammattitaitonsa Seiskan lukijoiden käyttöön ja kertoi omat ruokavinkkinsä sekä esitteli helppoja perusliikkeitä treenaamiseen.

Lue lisää: Personal traineriksi opiskellut Pia Lamberg antaa ruokavinkit: Näin syöt hyvin ja terveellisesti!

Lue lisää: Huhuh, nyt tulee hiki pintaan! Pia Lamberg näyttää pikkuruisessa treeniasussa mallia täydellisestä jumpasta – katso kuvat ja ota oppia!

 

???

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

 


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Matti Matikainen ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!