fbqOho! Eronneiden TIS-Miran ja Valton intiimin eroottiset alusvaatekuvat yhä somessa julki - katso rohkeat otokset! | Seiska
Katso kuvat!
Mira ja Valto

Oho! Eronneiden TIS-Miran ja Valton intiimin eroottiset alusvaatekuvat yhä somessa julki - katso rohkeat otokset!

Uutiset | 09.06.2020 19:03

Mira ja Valto erosivat Temptation Island Suomen 7. kauden viimeisellä iltanuotiolla. Valtolle paljastui vasta silloin, että Mira oli pettänyt häntä sinkku-Markuksen kanssa. Parin jälleenkohtaaminen oli todella tunteikas ja kuului varmasti kaikkien aikojen odotetuimpiin iltanuotioihin. 

Mira ja Valto osallistuivat viime viikolla Nelosella esitettyyn TIS-Extraan yhdessä. Valto sanoi haastattelussa, ettei hän vieläkään ole kokonaan toipunut eron jälkeen.

- Pojan sydän särjettiin, ja se oli aika brutaalia. Henkilökohtaisesti se on ollut ihan hirveetä katseltavaa telkkarista.

Lue myös: Mira ja Valto erosivat dramaattisesti Temptation Islandin iltanuotiolla - kameroiden sammuttua suhde kuitenkin lämpeni hetkeksi: "Ei se ero niin selvä ollut!"

Myös Miran mielestä kuvausten jälkeen on ollut todella raskasta.

- Eniten harmittaa nähdä ne Valton reaktiot telkkarista, Mira sanoi.

Vaikka he osallistuivat haastatteluun yhdessä, niin Valto totesi haastattelun lopuksi tylysti, ettei hän jatkossa pysty olemaan edes kaveriväleissä Miran kanssa.

- Kun tää homma on tästä taputeltu ja nää kaikki on kuvattu näin, niin ei me varmaan aivan hirveesti tulla olemaan tekemisisissä. Henkilökohtaisesti en oikein pysty, Valto sanoi ja Mira katsoi ex-rakastaan lohduttomasti.

Mira ja Valto ovat molemmat ilmoittaneet siirtyvänsä elämässä eteenpäin erikseen. Mira tapailee nykyään Markusta, ja Valto paljasti äskettäin olevansa sinkku. 

Lue myös: "Olen sinkku!" - Valto puolustaa pettämisestä Temptation Islandissa kärynnyttä exäänsä Miraa, haluaa siirtyä elämässään eteenpäin

Lue myös: Temptation island -Mira palasi sosiaaliseen mediaan jättikohun jälkeen – anelee anteeksiantoa: ”Aiheesta puhuminen on kivuliasta ja häpeällistä”

Äskettäin eronneesta pariskunnasta löytyy kuitenkin vielä muutama rohkea yhteiskuva Instagramissa. Kuvat ovat valokuvaaja Veli-Veikko Elomaan ottamia kuvia, ja tuorein kuva on otettu noin kaksi vuotta sitten.

Kuumat yhteiskuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WPhoto (@veliveikko.elomaa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WPhoto (@veliveikko.elomaa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WPhoto (@veliveikko.elomaa) on

Lue myös: Nämä kuvat vahvistavat TIS-Miran ja Markuksen kuumat välit - huhkivat yhdessä hiki päässä!

Miran TIS-Iltarovio-jakso!

 

Valton TIS-Iltarovio-jakso!

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!