Uutiset

Oho, Elastinen ja raskaana oleva Riina-vaimo päätyivät Espanjassa eläkeläisten hotelliin – huoneesta upea näköala! ”Onko se jokin vihje?”

25.10.2018 10:25

Räppäri Elastisen eli Kimmo Laihon, 37, juhliminen levy-yhtiö Rähinän 20-vuotisjuhlakekkereillä viime torstaina jäi lyhyeen. Pippaloita seuranneena päivänä Elastinen nimittäin matkusti Espanjaan, missä hän esiintyi suomalaisille suunnatun Fugegestin yhtenä päätähtenä.

Lue myös: Rähinä-kirja paljastaa maineen kääntöpuolen – Elastisella nousi "kusi päähän kohisemalla": ”Julkisuus oli jotain, mitä Kimmo syleili!”

Reissussa mukana oli myös hänen Riina-vaimonsa sekä heidän reilu 1,5-vuotias poikansa. Pari on saamassa perheenlisäystä helmikuussa. Asia paljastui Rähinän 20-vuotisjuhlabileiden yhteydessä julkaistusta 7 veljestä -historiikista.

Lue myös: Elastiselle ja Riina-vaimolle toinen lapsi – tyttövauva syntyy talvella!

Eläkeläisten hotellissa

Elastisen perhe majoittui rannan tuntumassa Florida Spa -hotellissa, joka on tarkoitettu vain aikuisille. Valtaosa hotellin asukkaista on ulkomaisia eläkeläisiä, mistä Elastinen raportoi Instagram-seuraajilleen pitämässään livelähetyksessä pilke silmäkulmassa.

Hotellimme on täynnä eläkeläisiä. Onko se jokin vihje, että minut laitetaan johonkin eläkeläishotelliin, Elastinen naurahti videolla.

Lue myös: Rähinä-kirjassa totuus Seiskaankiin päätyneestä Levi-reissusta: Elastinen kosketteli jäädytettyjä kakkapökäleitä ja verhosi verisen vartalonsa vaippoihin!

Elastisen ja Riinan huoneesta avautui näköala suoraan merelle. Hotellissa asukkaiden käytössä on uima-allas sekä spa-osastolla sisäallas, sauna, kauneushoitoja ja hierontakeskus.

Piipahdus Espanjan auringon alla tehnee parille hyvää, sillä Elastisen loppuvuosi on kiireinen paitsi omien keikkojen myös Idols-ohjelman kuvausten vuoksi.

Lue lisää Elastisen Espanjan matkasta ja katso paparazzikuvat Riina-vaimon raskausvatsasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!