Oho, Cheek vei kaksi cheerleader-kaunotarta huoneeseensa – paparazzikuvat!

Uutiset | 23.02.2016 17:25

Tulevana perjantaina (26.2.) Helsingin Hartwall-areenalle huipentuva Cheekin alias Jare Tiihosen, 34, Alpha Omega -jäähallikiertue on kerännyt keikkapaikat järjestään täyteen. Jokaista keikkaa on seurannut yökerhojatkot, joissa suosikkiräppäri on itsekin pistäytynyt paikalla ja useimmiten myös jäänyt juhlimaan aamun pikkutunneille saakka.

Näin kävi myös toissalauantain (13.2.) Tampereen-keikan kohdalla. Hakametsän jäähallissa heitetyn konsertin jälkeen Cheek ja kumppanit painelivat hotelli Ilveksen kautta jatkamaan iltaa viralliseen jatkopaikkaan Fat Lady –yökerhoon, jossa räppäritähti hyppäsi taustajoukkojensa kera lavallekin toviksi. Pikaesiintymisen jälkeen turvamiehet saattelivat Cheekin ravintolan vip-tiloihin, missä pöydät notkuivat juomista. Juhlaseurueeseen kuuluivat myös keikalla mukana olleet Elastinen, Jenni Vartiainen ja Diandra.

Valomerkin lähestyessä yökerho järjesti Cheekille poistumisen takakautta. Seiskan paparazzi oli tilanteessa kuitenkin valppaana ja hyvissä asemissa, kun tähti tuli ulos hätäuloskäynnin kautta. Yllättäen Cheek ei poistunut suinkaan yksin, vaan räppärin vanavedessä luksus-Mersun takapenkille hyppäsi kaksi kaunotarta, toinen blondi ja toinen brunetti.

 

 

Mimmit hotelliin mukaan

Seiskan selvityksessä paljastui naisten olevan tamperelaisen kiekkojoukkueen cheerleadereitä.

– Naiset olivat Cheekin keikalla vip-emäntinä. Ilmeisesti sitä kautta pääsivät myös yökerhon vip-tiloihin, missä he näyttivät onnistuneen tekemään vaikutuksen räppärihurmuriin, Seiskalle juorutaan.

Varttia myöhemmin valkoinen Mersu kaarsi hotelli Ilveksen parkkihalliin, mistä samaiset neitokaiset tulivat hotellin puolelle perässään Cheek sekä tämän kuljettaja ja miespuolinen ystävä. Yksissä tuumin ryhmä hyppäsi samaan hissiin ja nousi kohti hotellin ylintä 18. kerrosta, missä Cheekin sviitti sijaitsi.

 

 

'Mahtava ilta'

Kuinka pitkään jatkot kestivät ja missä merkeissä, siitä ei Seiskalla ole tietoa, mutta toisen naisen päivitys Instagram-tilille kielii illan olleen ikimuistoinen:

– Huikee keikka ja mahtava ilta, nainen kirjoitti seuraavana päivänä.

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!