fbq
Uutiset
23.05.2019 10:41
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Antti Holma
Oho, Antti Holma tekee yllättävän aluevaltauksen – aloittaa radiojuontajana!
Uutiset
23.05.2019 10:41
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttelijä Antti Holma aloittaa työt Radio Novan aamujuontajana.

Bauer Media Oy tiedotti, että Antti aloittaa Radio Novan Kesäaamun juontajana heinäkuussa. Näyttelijä on luotsannut jo suosittua Auta Antti! -podcast-sarjaansa jo jonkin aikaa, mutta suoran radiolähetyksen juontaminen on hänelle uusi asia.

- Olen haaveillut radiojuontajan pestistä siitä asti, kun äänitin ohjelmia c-kasetille pikkupoikana. Minulla oli kannettava paristoradio, jota kuuntelin kesäöinä parvisängyssä joskus siihen asti, että aamuradio alkoi, Antti kertoi tiedotteessa.

Lue myös: Antti Holma julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan tuoreen aviomiehensä Emmanuelin, 34, kanssa - katso! "Voi ihanat!"

Näyttelijä ei juonna Kesäaamua yksin. Hänen juontoparinaan kuullaan Radio Novan suosikkijuontaja Esko Eerikäinen. Tuleviin aamuherätyksiin Antti suhtautuu huumorilla.

- En missään tapauksessa ole aamuvirkku ihminen, joten kahdelta viikoltani kuulijat saavat odottaa sekavuutta ja vihamielisyyttä. Onneksi läsnä on myös Esko, luotan hänen ammattitaitoonsa, jota minulla ei ole. 

Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamun juontajina toimivat Antti Holman lisäksi muun muassa laulaja Jannika B ja mediapersoona Anna Perho.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »