Uutiset

Oho! Ahkera deittailija Jenny Helenius pani Tinderin tauolle: ”En tarvitse miestä elämääni!”

29.12.2019 17:06

Jenny Helenius, 36, luuli löytäneensä tähdittämästään Bachelorette Suomi -ohjelmasta sen oikean, mutta joutui myöhemmin pettymään rakkaudessa.

Lue myös: Rakkaudessa pettynyt Bachelorette-kaunotar Jenny Helenius huokaa: ”Olen yhä sinkku!”

Jenny summasi Seiskan haastattelussa kulunutta vuottaan.

– Itse asiassa minulla oli yksi isompi rakkaustarina. Kyseessä oli muuan kesäheila, jonka kanssa tapailimme ja pidimme hauskaa. Meillä oli kuitenkin koko ajan aikaraja, sillä hän oli muuttamassa pois Suomesta. Nautimme siitä kumpikin niin kauan kuin sitä kesti.

Lue lisää: Uhkea sinkkublondi Jenny Helenius käy ahkerasti deiteillä – ruotii mennyttä vuottaan: ”Oli muuan kesäheila…!”

Jenny Helenius etsi rakkautta syksyllä 2018 Livillä esitetyssä Bachelorette Suomessa.
Jenny Helenius etsi rakkautta syksyllä 2018 Livillä esitetyssä Bachelorette Suomessa.

 

Helsinkiläistyneellä turkulaisella on ollut tänä vuonna kesäheilansa lisäksi kaksi muutakin ”vähän vakavampaa sutinaa”, jotka eivät edenneet tapailua pidemmälle.

– Muutoin olen aika lailla tiennyt jo ensimmäisten treffien jälkeen, että ei kiitos. Olen vähän sellainen, että tiedän heti, tykkäänkö jostain vai en.

Lue myös: Kuumat lemmiskelykuvat: Bachelorette-kaunotar Jenny Helenius kaatui suudelmiin tumman komistuksen kanssa – Jenny: "Hän asuu väärässä maassa!"

Juuri nyt Jenny ei jaksa korvaansa letkauttaa lepertelyille.

– Pidän taukoa Tinderistä, enkä oikein muutenkaan välitä vastailla miehille. Se oikea osuu kohdalleni sitten, kun sen aika on.

– Viihdyn tosi hyvin yksin, enkä tällä hetkellä tarvitse miestä elämääni.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!