Uutiset

Ohhoh, tältä Suomen tunnetuin domina näyttää nykyään: sehän on seksi-Veronica!

30.10.2015 21:37

Seiskan lukija kiinnitti viime viikolla huomiota Turun kauppatorin kahvilassa istuvaan näyttävään naiseen, joka paljastui 1990-luvulla julkisuuteen dominana ja seksityöläisenä nousseeksi Veronicaksi. Seiska selvitti, mitä lähes kymmenen vuotta julkisuudesta poissa olleelle Veronicalle kuuluu.

 

Veronica muistetaan räväkkänä persoonana, joka ei kaihtanut puhua suoraan seksityöläisten arjesta.

 

Oma mökki maalla

Veronicasta oli Seiskassa viimeksi juttu vuonna 2007, mutta tämän sen hänestä ei ole kuultu julkisuudessa pihaustakaan. Veronica käyttää nykyään nimeä Nina Raula, mutta hänet muistetaan myös entisellä nimellään Nina Lehmusvyöry.

 

Seiskan lukijan bongasi seksi-Veronican viime viikolla Turun kauppatorilla. –Teille varmaan kirjoitettiin, että Turun torilla pyöri Kyöpelinvuorelta karannut noita-akka, Veronica naurahti Seiskan kertoessa toimitukseen tulleesta kuvasta.

 

– En varsinaisesti jättänyt julkisuutta. Minulla ei vaan ollut enää mitään sanottavaa, Veronica naurahtaa käheällä äänellä.

– Muutin neljä vuotta sitten pois Helsingistä. Asun maalaismaisemissa pienellä paikkakunnalla Turun lähettyvillä. Asun punaisessa mökissä kolmen kissani kanssa, hän jatkaa.

Veronica joutui vuodeksi sairaalaan. Hänen kuntoutusprosessinsa on vielä kesken.

Mitä tapahtui? Millaisten terveysongelmien kanssa hän painii? Entä onko Veronica vielä mukana seksibisneksessä?

Lue Veronican koko haastattelu tuoreesta Seiskasta (44/ 2015).

 

Seiska raportoi Veronican ja Rauski Lehmusvyöryn häämatkasta vuonna 1999.

 

Veronican ja Rauski Lehmusvyöryn liitto oli värikäs. Pariskunta viihtyi otsikoissa 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa.

– Rauskin kanssa en ole missään tekemisissä, mutta olisi kiva tavata hänet kaikkien näiden vuosien jälkeen, Veronica tunnustaa.

 

KUVAT: SEISKAN LUKIJA JA SEISKAN ARKISTO

 

Teksti:Heli Karonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!