Katso kuvat!

Ohhoh, tällainen on Suomen suurin ja syntisin jouludragshow - katso pikkutuhmat kuvat!

Uutiset | 23.12.2020 16:03

Vaikka koronan tuomat rajoitukset ovat muuttaneet jouluperinteitä, löytyy silti monipuolista ohjelmatarjontaa striimauspalveluiden kautta jokaiseen kotiin.

Oman kortensa kekoon ovat tuoneet Suomen suurin drag-taiteilijaryhmä, joka kokosi eeppisen joulushown taiteen ja viihteen ystäville. Esitys kantaa nimeä "Syntisen hercullinen joulupöytä". Seiskan tavoittama joulushown äiti ja iskelmätaivaan kiintotähti Nisa Soraya valottaa mistä on kyse.

- Kyseessä on niin hauska, pikkutuhma show, jollaista ei ole aikaisemmin Suomessa tehty näin suurella drag-artistikokoonpanolla. Olemme tehneet töitä kolme viikkoa yöt ja päivät, että saadaan tällainen iloinen ja rentouttava show aikaiseksi, Nisa kertoi.

Lue myös: Pizzalaatikot baaritiskillä! 80-luvun diskokuningatar Nisa Soraya yllätti: vastasi Meiju Suvaksen ruokahuollosta!

Vähemmistöryhmien suosima Hercules-ravintola tarjoaa maksullisen shown suoraan kotisohville striimauspalvelun kautta. Esityksessä nähdään lukuisia nousevia tähtiä, joista osa on löydetty syyskuussa järjestetyn menestyksekkään Queer of the Year -kilpailun myötä.

- Uuden kisan ja sieltä löydettyjen nuorien lahjakkuuksien joukosta löytyi myös Jere Nyström, joka on erinomaisen hyvä esimerkki tällaisten kisojen järjestämisen tärkeydestä. Queer of the Year on ainoa vähemmistögaala Suomessa ja nimenomaan uusien kykyjen estradi. Ensi vuodeksi haemme kilpailulle tv-kanavaa, Nisa paljasti.

Jere on 16-vuotias kolminkertainen korkeushypyn suomenmestari, joka kuvailee itseään trans-sukupuoliseksi ja pitää naiseksi pukeutumisesta ja meikkaamisesta. Jere on ehdolla myös tammikuussa järjestettävässä Urheilugaalassa Vuoden esikuvaksi.

Lavalla nähdään Jeren lisäksi Lips & Inc, Miss Lumiere, Glory La Moore sekä luonnollisesti Nisa Soraya. Mieskomeutta tarjoilee palkittu tanssija Ari Helenius, Mr. Gay Finland -voittaja Marko Fali sekä tapahtuman virallinen joulutonttu Ville Kuusenoja. Lisäksi lavalle nousee drag-kilpailuissa sekä laulajanakin kunnostautunut Jere Sivonen. Kuluneena syksynä somessa huomiota herättäneet Herculeksen omat tähdet – kansainväliset kaunottaret T.T. Fiore ja Michelle Icon eli Hercut ja Namut -kokoonpano kantaa niin ikään kortensa kekoon hauskan illan puolesta.

Juontajana toimii Kristoffer Ignatius ja tähtivierailuja video-inserteissä tekevät Hannele Lauri, Aira Samulin, Maria Veitola ja Jonna Geagea.

Dragshow

Dragshow

Dragshow

Dragshow

Lue myös: 80-luvun diskokuningatar Nisa Soraya yhteistyöstään Markku Aron kanssa: Välillämme syntyi romanssi!

Nisan kengät: Danjana Fashions

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Pressikuvat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!