Katso kuva!
Iida Ketola-Korppila

Ohhoh, seksipositiivisuudestaan ylistetty Iida Ketola paljastelee jälleen: "Vieläkö mulla on täydelliset underboobtissikuvatissit" - katso!

20.02.2019 11:02

Räväkkänä some-persoonana tunnettu Iida Ketola-Korppila poseeraa Instagramissa seksikkäässä peiliselfiessä pelkät stringit jalassaan, huppari rintojensa ylle käärittynä.

LUE MYÖS: IIDA KETOLA PALJASTI LÄHETTELEVÄNSÄ VENTOVIERAILLE IHMISILLE KUVIA KÄYTTÄMISTÄÄN SEKSILELUISTA: "MUN INBOX OLI TÄYNNÄ KYSELYITÄ PAREMPIEN ORGASMIEN JANOISILTA NAISILTA!"

- Mä peilin edessä tsekkaamassa et vieläkö mulla on täydelliset underboobtissikuvatissit. Kiva että johonkin voi tässä maailmassa luottaa, Iida kirjoittaa.

Kaunotar on saanut paljon kiitosta räväkkyydestään somessa ja "seksipositiivisuudestaan".

LUE MYÖS: MITÄ IHMETTÄ? RENNE KORPPILAN VAIMOLLA IIDA KETOLALLA ON RAKKAUSTATUOINTI SOHVAPERUNAT-KOMISTUKSEN KANSSA - KATSO!

- Ihailen niitä ylpeästi seksipositiivisiksi profiloituneita siskoja, jotka julistavat leimautumisen, sheimauksen ja vihamielisen palautteen uhalla seksin ja seksuaalisuuden ilosanomaa ja arkipäiväistävät ja epämystifioivat niin naisten pornon kulutusta, epäkonventionaalisia parisuhdemalleja kuin masturboinnin merkitystä psyykkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnillekin, Tähdet tähdet -ohjelmastakin tuttu toimittaja Laura Friman kirjoittaa Ylen kolumnissaan.

Iidan lisäksi hän mainitsee nimeltä Rosa Meriläisen, Kaisa Merelän, Jenni Janakan ja Iris Flinkkilän.

- Allekirjoitan heidän manifestinsa ja ihailen heidän rohkeita kolumnejaan, räävittömiä podcastejaan ja uskaliaita Instagram-kuviaan.

Iida on naimisissa ex-radiojuontaja Renne Korppilan kanssa, mutta pariskunta on kertonut julkisesti elävänsä avoimessa suhteessa.

LUE LISÄÄ: SUOMALAINEN JULKKISPARISKUNTA PALJASTAA: NAUTIMME RYHMÄSEKSISTÄ JA SALLIMME MUUT SEKSIKUMPPANIT!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!