Katso kuva!

Ohhoh, missikaunotar Inna Tähtisen ja tubettaja Boheemin käsirautaleikit päätyivät someen: "Tää meni kyllä äärimmäisyyksiin" - katso!

Uutiset | 26.01.2021 16:31

Vuoden 2020 Miss Helsinki Inna Tähtinen on seurustellut jo yli vuoden tubettaja Boheemin eli Max Blomfeltin kanssa. Pari muutti avoliittoon viime vuonna, minkä jälkeen he ovat hehkuttaneet rakkauttaan myös avoimesti somessa. 

Inna ja Max ovat tehneet yhdessä videoita myös YouTubeen, ja he jakavat päivittäin somessa videoita ja kuvia parisuhdearjestaan. 

Inna yllätti seuraajansa eilen maanantaina (25.1.) julkaisemalla lyhyen videopätkän Instagram-videotarinassaan. Videolla nähdään ensin, miten missikaunottaren toinen käsi on kiinni käsiraudoissa. Toinen osa käsiraudoista on kiinni Maxin tuolissa, jossa hän istuu ja pelaa suosittua Call of Duty -räiskintäpeliä. 

Lue myös: Uuh, harvinaiset yhteiskuvat! Miss Helsinki Inna Tähtinen ja tubettaja Boheemi hehkuttavat rakkauttaan avoimesti - kuvat!

- Käsittämätöntä. Haluuko muittenkin poikaystävät että katotaan toisen peliä/ollaan pelikaverina? Tää meni kyllä äärimmäisyyksiin, Inna vitsailee videotarinassaan.

Kuva
Kuvakaappaus Innan Instagram-videotarinasta.
Kuva
Kuvakaappaus Innan Instagram-videotarinasta.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!