fbq
Uutiset
23.08.2018 10:07
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Oikotie & Seiskan arkisto
martina ja stefan
Ohhoh, kesähäitä suunnitelleet Martina Aitolehti ja Stefan Therman myyvät kotinsa! Yli 2,5 miljoonan euron hintapyyntö - katso kuvat!
Uutiset
23.08.2018 10:07
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Oikotie & Seiskan arkisto

Kohukaunotar Martina Aitolehti ja hänen miehensä Stefan Therman ovat laittaneet Tähtitornimäellä sijaitsevan asuntonsa myyntiin. Kämppää myydään Oikotie.fi-sivustolla ja hintapyyntö siitä on hirmuinen, 2 590 000 euroa.

Asunnon 205 neliötä jakautuvat kahteen kerrokseen. Siinä on viisi huonetta, takkahuone, hulppea saunaosasto ja huippu laadukas keittiö.

Martinan ja Stefanin koti myynnissä

Martina esitteli itse kämppänsä toukokuussa Idealistan blogissaan.

Martina paljasti, että hänen lempipaikkansa asunnossa ovat keittiö, makuuhuone ja olohuoneen isojen ikkuiden edessä oleva kaukoputki, millä katsotaan Tähtitorninmeltä maisemia.

– Tähtärin kampässä ollaan tosiaan kesällä asuttu kaksi vuotta ja mä rakastan tätä kotia.  Meillä on Stefanin kanssa hyvin  samanlainen maku ja pintojen ja muotojen suhteen. Tätä kotia ollaan rakennettu ja laitettu rakkaudella. Kodin värit on hyvin puhtaat, valkoinen ja harmaa, kuten kaikissa meidän kodeissa. Tyttöjen huoneet tunnistaa hailakasta pinkistä, hän kirjoitti.

LUE MYÖS: Perutaanko kesähäät viime hetkellä?! Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin välit poikki lemmenlomalla!

Myynti-ilmoituksessa kuvaillaan, että asunnon alakerta soveltuu mainiosti esim. nuorison tai kotiapulaisen tilaksi. Martina paljastikin viime vuonna hankkineensa kotiapulaisen.

– Apple on meidän uusi taloudenhoitaja. Tytöt viihtyvät tosi hyvin hänen kanssaan. Arjen pieniä iloja, Martina kertoi tuolloin Snapchatissa.

Martinan ja Stefanin koti myynnissä
Martinan ja Stefanin koti myynnissä

 

Martinan ja Stefanin koti myynnissä
Martinan ja Stefanin koti myynnissä

 

Martinan ja Stefanin on ollut määrä mennä naimisiin tänä vuonna. Martina paljasti keväällä Idealistan blogissaan, että häät järjestettäisiin tänä kesänä.

Lue myös: Martina Aitolehti vahvistaa vihdoin häähuhut blogissaan: "Kyllä, minusta tulee kesällä rouva Therman"

Seiskaan on sadellut kuitenkin kesän aikana runsaasti vinkkejä, joiden mukaan rakastavaisten suhde on siinä mallilla, että häät saattavat siirtyä.

Toistaiseksi ei ole varmaa, miten hääsuunnitelmat tällä hetkellä voivat ja meneekö pari vielä loppukesän aikana naimisiin.

Lue myös: Totinen kotiinpaluu! Paparazzi bongasi Martina Aitolehden ja Stefan-rakkaan lentokentältä! Kuva!

Lisää kuvia Stefanin ja Martinan myynnissä olevasta kodista näet Oikotien myynti-ilmoituksesta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »