Katso kuvat!

Ohhoh! Viisi suomalaista miestä riisuutuu yleisölle kokonaan, mukana tv:stä tuttu juontaja – katso kuvat alastomista kundeista!

Uutiset | 27.11.2017 19:30

Ilkosillaan esiintyvien miesten revyy on ihastuttanut Yhdysvalloissa jo lähes kaksikymmentä vuotta. Nyt sama nähdään suomalaisin voimin.

Alastomat kundit lavalla -musikaali nostaa lauteille viisi täysin nakupellenä esiintyvää miestä. Musikaali kertoo miesten maailmasta ja sai alkunsa Los Angelesista jo vuonna 1999. Hulvaton esitys on ihastuttanut niin, että Helsinkiinkin se rantautui jo toista kertaa.

– Tällä kertaa musikaali on palannut synnyinsijoilleen eli homoravintolaan, yksi musikaalin tähdistä, tv:stä tuttu juontaja Kristoffer Ignatius kertoo Hercules Gay Clubille kotiutuneesta esityksestä.

Kristoffer Ignatius
Kristoffer Ignatius

Musikaali on tarkoitettu kaikille aikuisille, jotka uskaltavat astua homoklubin ovista ja haluavat pitää hauskaa.

– Ihan sama, onko hetero, homo tai mitä tahansa muuta. Musikaali toimii jokaiselle. Tässä ei ole väliä sillä, millaiset seksuaaliset halut kullakin on, toinen esiintyjä Valtteri Turunen sanoo.

Valtteri Turunen
Valtteri Turunen

Mittailua peilin edessä

Vaikka esityksen koreografia on hiottu viimeisen päälle, jokainen esitys on erilainen.

– Tämä on loistavaa viihdettä. Esityksen aikana voi sattua mitä tahansa, Valtteri herkuttelee.

Esiintyjät musikaaliin etsittiin normaalilla hakumenettelyllä. Hakijoita oli kolmisenkymmentä, ja heistä viisi onnekasta pääsi esiintymään yleisölle.

– Tanssi- ja laulutaitoamme testattiin pariinkin otteeseen. Koelauluissa olimme sentään vielä vaatteet päällä, Kristoffer naurahtaa.

Kuten kaikki muutkin, riittämättömyyden tunnetta itsestään ovat kokeneet myös revyyn esiintyjät.

– Kyllä minäkin olin peilin edessä pitkän aikaa ja mittailin itseäni, että olenko riittävä oikeista kohdista. Ei kai sitä koskaan ole, Valtteri pohtii.

– Nyt pystyn mihin vaan. Kun kekkuloi alasti illasta toiseen yleisön edessä, ei enää häpeä juuri mitään. Alastomuus on normaalia. Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet!

Aleksi Parviainen
Aleksi Parviainen
Kim Gustafsson
Kim Gustafsson
VIlle Mustonen
VIlle Mustonen

 

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!