Alma Hätönen

Ohhoh! Tähtijuontaja jättää Ylen - sokki-ilmoitus somessa: "Ei tätä lyhyesti voi kertoa"

30.11.2018 20:29

YleX:llä jo monta vuotta työskennellyt, kanavan ehdottomasti tunnetuimpiin juontajiin lukeutuva Alma Hätönen lopettaa työt YleX:n radiojuontajana.

Viime ajat YleX:n iltapäiväojelmaa yhdessä Jenni Poikeluksen kanssa juontanut Alma, 28, ilmoitti päätöksestään tunteikkaalla Instagram-päviityksellä perjantaina alkuillasta. 

Alma kertoo, että hänen viimeinen lähetyksensä on 21. joulukuuta.

- Tästä tuli pitkä teksti, mutta ei tätä lyhyesti voi kertoa. (...) Tää päätös ei syntynyt helposti tai hetkessä vaan mietin tätä todella pitkään, Alma kertoo tuoreessa päivityksessään.

- Nää ihmiset täällä on opettanut mulle valtavasti media-alasta ja olen siitä opista ikuisesti kiitollinen. Vaikka mun olis helppo jäädä tähän turvalliseen ja tuttuun ympäristöön näiden hienojen ihmisten luokse, niin välillä elämässä tulee vaan sellainen tilanne, että täytyy tietoisesti tehdä tilaa uusille asioille. Mun kohdalla se tapahtuu nyt.

LUE MYÖS: YleX:n suosikkijuontaja Alma Hätönen sekoitetaan usein Anna Abreuhun: Meissä on paljon samaa – katso ja vertaa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tästä tuli pitkä teksti, mutta ei tätä lyhyesti voi kertoa. Mun viimeinen lähetys YleX:ssä on 21.12. Tää päätös ei syntynyt helposti tai hetkessä vaan mietin tätä todella pitkään. ❤️ Aloitin @ylex:ssä lähes kuusi vuotta sitten vuonna 2013. Tämä kanava oli tuoreelle tekijälle paras mahdollinen paikka kasvaa ammattilaiseksi. Nää ihmiset täällä on opettanut mulle valtavasti media-alasta ja olen siitä opista ikuisesti kiitollinen. Vaikka mun olis helppo jäädä tähän turvalliseen ja tuttuun ympäristöön näiden hienojen ihmisten luokse, niin välillä elämässä tulee vaan sellainen tilanne, että täytyy tietoisesti tehdä tilaa uusille asioille. Mun kohdalla se tapahtuu nyt. On monia joita haluaisin kiittää, mutta siitä listasta tulisi loputon. Kyllä kaikki te, jotka ootte tällä matkalla ollut mukana, tiedätte merkityksenne mulle. Oon saanut juontaa ja tehdä töitä niin upeiden tyyppien kanssa, joista monista on tullut mulle äärettömän rakkaita myös työn ulkopuolella. ❤️😭 Haluan kuitenkin pointata muutamat teistä. Since day one mulle mentoreina toimineet @rajalantumppi ja @ileuusivuori. KIITOS ❤️ Olette mulle rakkaita ystäviä ja rehellisesti voin sanoa, että en tiedä missä olisin ammatillisesti ilman teitä. Erityisesti haluan kiittää tietenkin sinua @jennipoikelus näistä neljästä yhteisestä vuodesta, jotka muistuttivat monella tapaa parisuhdetta. Näiden vuosien aikana oon nauranut ja puhunut sun kanssa enemmän kuin varmaan kenenkään muun. Aina ei ole ollut helppoa, kun kaksi näin erilaista ihmistä on niin tiiviisti yhdessä, mutta vastakohdat vetää puoleensa, yin ja yang jne. Kyl sä tiedät. ❤️ Tuut olemaan aina mun radioensirakkaus. Sun kanssa sain tuntea sen kemian, josta moni juontaja haaveilee. Kiitos, että opetit mulle niin paljon huumorista ja itsestäni. ❤️ Ja tietenkin jokainen joka on meidän ohjelmaa kuunnellut. Teille me tätä tehdään. KIITOS ❤️ Mä en katoa minnekään ja puhutaan mun tulevaisuudesta enemmän sitten joskus myöhemmin. Nautitaan nyt täysillä näistä yhteisistä viimeisistä viikoista radiotaajuuksilla. ❤️ Loppuun vielä, että Jenspa jatkaa kyllä YleX:n iltapäivissä eli ei mitään hätää! 👏

Henkilön ALMA HÄTÖNEN (@almahatonen) jakama julkaisu

Alma kertoo, kuinka aloitti YleX:llä vuonna 2013 ja sai alusta lätien tukea työhönsä kanavan kokeneemmilta juontajilta Ile Uusivuorelta ja Tuomas Rajalalta. Eniten Alma päivityksessään kiittää kuitenkin juontajakollegaansa Poikelusta.

- Erityisesti haluan kiittää tietenkin sinua @jennipoikelus näistä neljästä yhteisestä vuodesta, jotka muistuttivat monella tapaa parisuhdetta. Näiden vuosien aikana oon nauranut ja puhunut sun kanssa enemmän kuin varmaan kenenkään muun.

- Aina ei ole ollut helppoa, kun kaksi näin erilaista ihmistä on niin tiiviisti yhdessä, mutta vastakohdat vetää puoleensa, yin ja yang jne. Kyl sä tiedät. ❤️ Tuut olemaan aina mun radioensirakkaus. Sun kanssa sain tuntea sen kemian, josta moni juontaja haaveilee. Kiitos, että opetit mulle niin paljon huumorista ja itsestäni.

LUE MYÖS: Radiosta tuttu juontajakaunotar esitteli rakkaansa – YleX-tähti asuu yhdessä näyttelijäkomistuksen kanssa: ”Kai tämän voi kertoa…” 

Alma ei päivityksessään suostu paljastamaan uransa seuraavaa käännettä ja työpaikkaa.

- Mä en katoa minnekään ja puhutaan mun tulevaisuudesta enemmän sitten joskus myöhemmin. Nautitaan nyt täysillä näistä yhteisistä viimeisistä viikoista radiotaajuuksilla.

Alma on ollut näkyvästi esillä YleX:n ja Kioskin sosiaalisessa mediassa, ja viime viikkoina hänet on nähty Ylen FOMO Live -ohjelmassa. Alma kilpaili syksyllä myös MTV:llä esitetyssä Fort Boyard Suomi -ohjelmassa.

MEHUKKAIMMAT JULKKISUUTISET KOKONAISINA JA AIVAN ENSIMMÄISENÄ SEISKA KLUBISSA - REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!