Sara Sieppi

Ohhoh, Sara Sieppi paljasti blogissa katuvansa yhden tv-ohjelman tekemistä yli kaiken: "Elämäni pisimmät 6 viikkoa - halusin joka päivä pois!"

06.08.2018 17:30

Vuoden 2011 Miss Suomi, bloggaaja Sara Sieppi vastasi maanantaina julkaisemassaan Idealistan blogipäivityksessä lukijoidensa kysymyksiin.

Kysymykset käsittelivät monipuolisesti Siepin uraa, menneisyyttä, taustoja, parisuhdetta Roope Salmisen kanssa sekä kauneutta.

Eräs lukija kysyi, missä Sara näkee itsensä kymmenen vuoden päästä. 

Toivottavasti siinä vaiheessa mulla on jo oma perhe ja ajatus siitä, mitä ylipäätään haluan omalta elämältäni. Sellaisen vapauden ja pienen pilkkeen silmäkulmassa haluan säilyttää omassa elämässäni jatkossakin, Sara sanoi.

LUE MYÖS: Ulosottohelvetissä rypevä ex-missi Sara Sieppi puolitti velkataakkansa – velkaa yhä 10 500 euroa!

Toisessa kysymyksessä Sara paljasti, että perheen lisäksi hän haaveilee omasta pienikokoisesta koirasta sekä Joposta.

Sara Siepiltä kysyttiin myös, mitä hän käytännössä tekee työkseen tällä hetkellä.

Kirjoitan tätä blogia, teen sosiaalista mediaa, erilaisia pr-töitä, meikkikeikkoja ja tv:tä. En ole koskaan miettinyt liikaa tulevaisuutta, sillä uskon, että aika kyllä näyttää, mitä haluan jatkossa tehdä. Nyt mulla on hyvä näin, Sara vastasi.

LUE: Sara Sieppi avautuu ilkeistä huhuista blogissaan - ”Kukaan ole minulta itseltäni tullut suoraan kysymään”

Sara kertoi myös voivansa melko vapaasti päättää itse, kuinka paljon hän päivittäin tekee töitä.

- Kun tekee somea ja blogia, on käytännössä koko ajan kiinni siinä, mutta sillä tavalla kello 8-16 työpäiviä ei ole, ellei ole jotain projektia menossa.

"Tunsin oloni ulkopuoliseksi"

Yksi mielenkiintoisimmista kysymyksistä blogissa liittyi Saran uraan tv:ssä. Sarahan on esiintynyt vuosien varrella lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Splash!, Julkkis Big Brother, Viidakon tähtöset, Martina ja hengenpelastajat sekä juontanut Paratiisihotellia ja Ummikot ulkomailla -ohjelmaa ja ollut kirjaintyttönä Onnenpyörässä.

LUE MYÖS: Mies lähetti Sara Siepille 100 euroa ja ehdotuksen härskistä tapaamisesta - Saralta kipakka vastaus: "Mitä helvettiä?"

Saralta kysyttiinkin, kaduttaako häntä osallistuminen johonkin tosi-tv-ohjelmaan. Vastaus on hyvin suora ja selkeä.

- Kyllä, Big Brother ainakin. Tunsin oloni todella ulkopuoliseksi siellä. Luulin tietäväni, millaista siellä on olla, mutta sitä ei todellakaan voi tietää ennen kuin itse kokee sen. Ne oli elämäni pisimmät kuusi viikkoa. Joka päivä halusin pois sieltä. Se paikka teki minut todella apaattiseksi ja väsyneeksi.

Sara Sieppi Big Brother -talossa vuonna 2013.
Sara Sieppi Big Brother -talossa vuonna 2013.

Sara menestyi vuoden 2013 Julkkis Big Brotherissa varsin hyvin, sillä hän kesti talossa liki alusta loppuun. Kaksi päivää ennen finaalia poistettu Sara sijoittui kisassa lopulta kuudenneksi. Voiton vei taikuri Jori A. Kopponen.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!