Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Frederik ajaa Mersulla.

Ohhoh! Näin päheällä Mersulla Frederik, 74, metsästää morsianta - paljastaa samalla Seiskalle: Uusi levy tulossa, muttet ikinä arvaa kenen kanssa!

Junttidiskon kuningas Frederik, 74, on viime aikoina leiponut urakalla automaatti-Mersunsa rattia. Tuhansia ja taas tuhansia kilometrejä niellyt johtotähti on tällä hetkellä erityisen kovassa käytössä, sillä väsymätön iskelmäori metsästää itselleen uutta morsianta.

Lue myös: Hurja morsianjahti meneillään! Kyltymätön Frederik, 74, myöntää liittyneensä Vonkausryhmään – ”Totta kai natsasi!"

Uuden morsiamen metsästys on jopa niin hurjassa vauhdissa, että Seiskan toimitukseen on alkanut sadella jopa vinkkejä mystisestä sarjarakastajasta.

Lue myös: Helsingin yössä "vaanii" sarjarakastaja – Seiska julkaisee yksinoikeudella kuvan: Oletko nähnyt tätä miestä?

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Reetu on muutoinkin kuluttanut viime aikoina aivan riittämiin Mersunsa nahkapenkkiä.

– Olen sahannut edestakas Helsingin ja Tampereen väliä. Olemme äänittäneet Jonne Aaronin studiolla tulevaa albumiani, Reetu paljastaa.

Lue myös: 55 vuoden ikäero! Helsingissä liikkuva sarjarakastaja, 74, iski: tältä näyttää, kun 19-vuotiaiden kaunottarien poskille nousee puna – video!

Pian putkahtaa pihalle singlejulkaisu Juodaan juodaan ja painitaan.

– Siinähän jää epäselväksi, kumman kanssa painitaan: viinan vai naisten. Luultavasti naisten, hän hekottelee.

– Musatyyli on sellaista menevää ysäri-dancea!

Frederik ja Mersu.

Lue ja katso kuvat Frederikin morsiamen metsästämisestä Seiska Klubista!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!