fbq
Uutiset
24.06.2020 15:08
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus
katariina souri
Ohhoh, Katariina Souri palasi Playboyn sivuille ennenjulkaisemattomissa kuvissa – katso! Puhuu avoimesti rakkaudesta ja onnellisesta yksinäisyydestä
Uutiset
24.06.2020 15:08
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomalaisillekin miestenlehti Playboyn kautta tunnetuksi tullut Katariina Souri nousi maailmanmaineeseen vuonna 1988.

Tuolloin hänet tunnettiin nimellä Kata Kärkkäinen. Myöhemmin uraa monien taiteiden parissa luonut maailmanmatkaaja on nyt palannut Playboy-lehden sivuille. Hän avaa tuntemuksiaan ja kokemuksiaan elämänsä eri vaiheista lehden kesäkuisessa kirjoituksessaan

Sourin kirjoituksen ohessa on myös julkaistu ennen julkaisemattomia otoksia yli 20 vuoden takaisista Playboy-kuvauksista. Kirjoitus on osa lehden Playmate revisited -juttusarjaa, jossa Playboyn entiset "leikkitoverit" kertovat, mitä heille kuuluu nykyään.

Etsinyt tasapainoa

Katariina on kirjoituksen mukaan etsinyt elämäänsä sopivaa tasapainoa koko ikänsä. Hän on käynyt matkaansa julkisuudessa ja sieltä pois sekä perhe-elämästä onnelliseen yksinäisyyteen. 

- Kasvaessani tunsin oloni todella eristäytyneeksi ja tylsistyneeksi, kun olin omillani. Nyt nautin siitä läpikotaisin, Katariina kirjoittaa.

Hänen koko maailmansa kääntyi täysin katolleen 20-vuotiaana, kun hänestä tuli julkkis yhdessä yössä. Katariina poseerasi tuolloin joulukuussa 1988 miestenlehden Playmate-tyttönä. 

Lue lisää: Kirjapaljastus: Iiro Seppänen vietti kiihkeän illan Playboyssa poseeranneen Katariina Sourin kanssa - aviomies oli läsnä: ”En osannut edes haaveilla, että ilta päättyisi niin!”

- Muistan tunteneeni oloni kiusaantuneeksi pitsisissä alusvaatteissa ja silkkikukkaisissa sukkanauhoissa Playmate-kuvauksissani Los Angelesissa, Katariina paljastaa.

Se oli massiivinen muutos hiljaiseloon tottuneelle Katalle, joka perheen ainoana lapsena oli viettänyt paljon aikaa yksin. Kuuluisuuden luoma stressi kuitenkin ajoi hänet julkisuuden valokeilasta todella nopeasti ja nimi vaihtui Kata Kärkkäisestä Katariina Souriksi. 

- Tuntui siltä kuin minulla ei ole minkäänlaista suuntaa, joten menin naimisiin ja pistin perheen pystyyn.

20070413. Ravintola Royal Onnela, Helsinki. Royal Onnelan avajaiset. Kuvassa: Kata Kärkkäinen. 7 päivää / Topi Roos.
Kata Kärkkäinen Royal Onnelan avajaiset vuonna 2007

Rakkauden etsintä

Rakkautta hän on etsinyt myös kaikkialta. Kahden lapsen äiti on kokenut avioliiton ja eron jo neljä kertaa. Niistä viimeisin oli naisen kanssa, eikä hän usko menevänsä enää uudelleen naimisiin.

Lue lisää: Katariina Sourin ex-puoliso Eliya Zweygberg avautuu erosta ensi kertaa: ”Avioero oli pettymys!” 

- Jotkut miehet suuttuivat siitä, että Playmate menee naimisiin toisen naisen kanssa. He tunsivat olonsa jotenkin petetyiksi, Katariina kirjoittaa.

Asia hämmästytti Katariinaa suuresti, koska kokemansa mukaan suomalaiset hyväksyvät muita maita helpommin saman sukupuolen avioliitot. 

- Rakkaus on rakkautta. Sukupuolella ei ole väliä. En ymmärrä, miksi yhteiskunta määrittelee sukupuolet ja seksuaalisuuden niin rajallisesti. 

20181129 HELSINKI. ITIS. Leffateatterin avajaiset. Katariina Souri ja Eliya Zweygberg.KUVA: ATTE KAJOVA
Helsingissä elokuvateatterin avajaisissa Katariina Souri ja Eliya Zweygberg vuonna 2018.

Katariina kertoi paluustaan Playboyhin myös sosiaalisen median tileillään tiistaina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playboy’s new artical about me 😊 #playboy #playmate #playmate #december88 @katariina.souri

Henkilön Katariina Souri (@katariina.souri) jakama julkaisu

Lähde: Playboy 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »