Uutiset

Ohhoh! Eronnut Stefan Therman nollasi Instagram-tilinsä - ei esiinny somessa enää omalla nimellään!

30.10.2020 15:28

Stefan Therman tyhjensi tänään perjantaina Instagram-tilinsä ja muutti tilinsä käyttäjänimen. 

Stefanin yli 33 tuhatta Instagram-seuraajaa yllättyivät varmasti, kun kohuliikemiehen kaikki kuvat katosivat yhtäkkiä tilitä ja samalla myös hänen käyttäjänimensä muuttui.

Stefan ei enää esiinny Instagramissa henkilökohtaisella käyttäjänimellä, vaan tili on nyt laitettu hänen omistamansa Fyllas-ravintolan nimiin. Tilin esittelyosiossa Stefanin nimi toki näkyy yhä, mutta nähtäväksi jää, katoaako sekin ajan myötä.

Perjantaina iltapäivällä tyhjennetyllä Stefanin Instagram-tilillä oli vain yksi ruokakuva. 

Lue lisää: Naapurit raivoissaan! Stefan Therman otti eron Sofia Belórfista raskaasti – järjesti kodissaan todelliset julkkisbileet!

Hämmentänyt somessa aiemminkin

Stefan on aikaisemminkin hämmentänyt seuraajiaan erilaisilla tekstijulkaisuilla, jotka viittasivat hänen ja Sofia Belórfin eroon jo ennen sen julkistamista. 

Stefan julkaisi myös viime lauantaina (24.10.) hämmentäviä päivityksiä Instagram-videotarinassaan. Mies oli viettämässä viikonloppua hänen Hangossa sijaitsevassa kakkoskodissaan. 

Lue myös: Hirttosilmukoita ja hakkaamista imurilla! Stefan Therman riehui ja julkaisi hurjaa kuvamateriaalia somessa: hajotti kotiaan raivokkaasti - mitä ihmettä Hangossa tapahtui?!

Stefanin ensimmäisessä videopäivityksessä nähtiin ohjeet hirttosilmukan tekoon. Sen jälkeen kohuliikemies julkaisi videon, jossa hän rikkoo muun muassa ruokapöydällä olevia laseja ja muita esineitä varsi-imurilla. Videot oli kuvattu Stefanin Hangon-kodissa.

Lue myös: Stefan Thermanin jättänyt Sofia Belórf eron syistä: Stefu on suuttunut ties mistä jatkuvasti!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus,
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!