Uutiset

Ohhoh, Aki Kaurismäki näyttäytyi kantapaikkansa terassilla – kuvat!

28.07.2016 17:18

Legendaarinen elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki herätti viime viikon tiistaina (19.7.) huomiota paistatellessaan päivää kantaravintolansa Coronan terassilla Helsingissä. Seuranaan ohjaajakonkarilla oli hänen luottolavastajansa Markku Pätilä ja pari muuta miestä sekä yksi nainen, joiden kanssa Aki viihtyi keskustellen pitkät tovit.

 

 

Corona on Akille erittäin tuttu paikka, sillä hän on perustanut ravintolan yhdessä veljensä Mika Kaurismäen kanssa vuonna 1992. Aki on harvinainen näky Helsingissä, sillä hän asustaa suurimman osan vuodesta viinitilallaan Portugalissa.

 

 

Uusi leffa tekeillä

Kuluvaksi kesäksi Akin on tuonut Suomeen hänen turvapaikanhakijoihin liittyvän elokuvan valmistelut, jonka kuvaukset on määrä alkaa piakkoin. Tapaamisessa lieneekin kyse tulevasta elokuvaprojektista, sillä joukkoon kuului kaksi nuorta ulkomaalaisen näköistä miestä.

– Elokuva Suomeen kävelevästä pakolaisesta kommentoi vähän tätä lintukotoa nimeltä Suomi, Aki luonnehti elokuvaprojektiaan TV-maailman haastattelussa viime marraskuussa.

 

 

Samassa yhteydessä hän kertoi etsivänsä elokuvan pääosaan näyttelijää Syyriasta tai Irakista. Lieneekin mahdollista, että kyseiset miehet ovat tulevassa elokuvassa mukana tavalla tai toisella.

 

KUVAT: PASI MURTO

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!