kaisa liski

Odotti 2000 ääntä - sai 476! Kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski uskoo kohun vaikuttaneen negatiivisesti: "En ole yllättynyt"

15.04.2019 11:13

Eduskuntavaaleissa ehdolla ollut kiinteistönvälittäjä Kaisa Liski keräsi Hämeen vaalipiiristä 476 ääntä. Kaisa pyrki eduskuntaan keskustan riveistä.

Seiska tavoitti Kaisan maanantaina aamuna. Puhelimeen vastasi kampanjasta ja sen tekijöistä ylpeä nainen. 

- Olen realisti, joten en odottanut, että pääsisin eduskuntaan ensimmäisellä yrittämällä. Arvioimme, että läpimenemiseen vaaditaan 4 500 ääntä. Uskoin kerääväni noin 2 000, Kaisa kertoo. 

Kaisa tuomittiin viime vuoden joulukuussa maksamaan entiselle työnantajalleen valtavat korvaukset.

Oikeusriidan seurauksena Kaisalla on ulosotossa yli 760 000 euroa. Tuomiolla ei kuitenkaan ole vielä lainvoimaa, sillä jupakan selvittely jatkuu hovioikeudessa. 

Lue myös: Eduskuntaan pyrkivän kiinteistökuningatar Kaisa Liskin kafkamainen tilanne: Lähes 800 000 euroa ulosotossa, firmalla verovelkaa - "Olen saanut paljon sontaa!"

Kohun vaikutus

Kaisa uskoo, että äänimäärään on hyvinkin voinut vaikuttaa viime kuukausien uutisointi pitkään käynnissä olleesta oikeustaistelusta. 

- Olisin voinut tuoda julkisuuteen asioita, jotka ovat minun kannaltani erittäin edullisia, mutta taas negatiivissävytteisiä vastapuolelle. Päätimme kuitenkin, ettemme vie huomiota vaalikampanjoinnilta. Toisaalta, mikäli olisimme julkaisseet nämä asiat niin uskoisin keränneeni enemmän ääniä. Totuus on kuitenkin se, että kaikki äänet, joita en kerännyt, johtuu vain ja ainoastaan minusta, Kaisa kertoo. 

Haaveiletko urasta poliitikkona?

- En haaveile poliitikon tittelistä vaan mahdollisuudesta vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. 

Aiotko vielä yrittää eduskuntaan?

- Se mitä opin ensimmäiseltä kerralta on se, että esimerkiksi varojen kerääminen on aloitettava ajoissa. Äänien keräämiseen ei riitä se, että olet joskus ollut televisiossa. Olen realisti, jonka vuoksi en ole yllättynyt tuloksesta.  
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!