Katso videot!

Nyt tarkenee - Billebeinon kesäfiilistelyvideolla liuta NHL-tähtiä, Salkkarit-kaunotar sekä JVG:n Jare!

12.04.2017 10:54

Jääkiekkoilija Ville Leinon ja hänen kollegansa Juhani Putkosen Billebeino-vaatemerkki on muutaman viime vuoden aikana menestynyt Suomessa paremmin kuin hyvin.

Billebeinon vaatteet ja asusteet ovat tuttu näky suomalaisjulkkisten päällä, eikä uusi mainosvideo ole poikkeus. Helsinki is Billebeino -kesäfiilistelyn päätähtinä nähdään liuta suomalaiskiekkoilijoita, kuten NHL-prot Valtteri Filppula, Tuukka Rask, Rasmus Ristolainen sekä Sebastian Aho. Ei unohdeta NHL-listauksesta merkin toista perustajaa Villeä, joka nähdään Helsinki-keskeisellä videolla rennosti veneilemässä.

Elleivät maamme puhutuimmat kiekkoilijat aiheuta tarpeeksi kovaa hypeä, voi suomalaisdesignia ihailla Salatut elämät -näyttelijän Tiia Elgin, lumilautailija Heikki Sorsan, joka paikan höylän Heikki Paasosen, tai vaikka JVG:n Jare Brandin yllä.

Brändi on käyttänyt some-mainontaa niin upeasti hyväkseen, että videollakin nähtyjä tuotteita voi olla vaikea saada käsiinsä, nettikauppa kun tuntuu tyhjenevän aina ennen kuin asiakas on ehtinyt ostoskoria klikata.

Tsekkaa myös: Billebeino - Are you Billebeino!

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!