Uutiset

Nyt se on virallistettu somessa! Tauski ja Henna ovat todellakin yhdessä!

23.07.2019 09:26

Seiska paljasti toukokuussa, että Tauski Peltonen, 56, ja Henna Peltonen, 35, ovat monen mutkan jälkeen löytäneet yhteisen sävelen. Nyt Tauski kertoo Facebookissa olevansa parisuhteessa Hennan kanssa! 

Hempeää

Huhut suhteen viriämisestä alkoivat toukokuussa, kun lentokentältä bongatut Tauski ja Henna osoittivat lämpimiä tunteita toisiaan kohtaan avoimesti.

- He eivät peitelleet läheisiä välejään vaan vaihtoivat pusun kentällä, silminnäkijät kertovat Seiskalle.

Pari oli matkalla Turkkiin lomailemaan. Turkissa Tauski myös lauloi muutaman keikan paikallisessa suomalaisravintolassa. 

Lue myös: Kohukaunotar Henna Peltonen seksikkäämpänä kuin koskaan – pikkutuhmat alusvaatekuvat!

Seiskan lukija bongasi ex-pari Tauskin ja Hennan Helsinki-Vantaan lentoasemalta viime viikolla.
Seiskan lukija bongasi ex-pari Tauskin ja Hennan Helsinki-Vantaan lentoasemalta viime viikolla.

Riitoja

Tauskin ja Henna suhdehistoria on erittäin myrskyisä. Heidän kahdeksan kuukautta kestänyt avioliittonsa päättyi eroon vuonna 2012 ja ajautuivat rajuihin riitoihin jo ennen poikansa syntymää.

Ex-pariskunta sai sovittua välinsä toissa kesänä, jolloin Tauski oli valmis ottamaan ensimmäisen kerran vastuun pojastaan.

Tauski laulaa Alanyassa
Tauski esiintyi viime viikon keskiviikkona ja perjantaina Heikinbaarissa Turkin Alanyassa.

Tauski ja Henna ajautuivat kuitenkin viime vuonna jälleen kerran välirikkoon. Henna tilitti Seiskalle parin välien olevan umpisolmussa.

- Minulle selvisi pian, ettei Tauskia kiinnostanut oma lapsi, vaan hän oli tekemisissä Jaken kanssa päästäkseen minun lähelleni.

Lue lisää: Henna Peltosen sokkitilitys: Tauski Peltonen lähetti tappouhkauksia ja katkaisi välit 6-vuotiaaseen poikaansa!

- Hän päätti viime kesänä katkaista välit Jakeen, kun en ollut valmis muuttamaan saman katon alle ja menemään naimisiin, Henna tilitti Seiskalle.

Nyt tilanne lienee tältäkin osin rauhoittunut ja suhde voi hyvin. 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!