Nyt puhuu multipettäjä Tiger Woodsin exä!

Uutiset | 22.05.2014 14:58

Golfin supertähden Tiger Woodsin ex-vaimo Elin Nordegren kertoo antaneensa anteeksi häntä lukuisia kertoja pettäneelle Tigerille. Hän jopa myöntää pitävänsä Tigerin uudesta tyttöystävästä alppihiihtäjä Lindsey Vonnista.

Elinin ja Tigerin avioliitto joutui kriisiin vuonna 2009, kun Elin sai tietää Tigerilla olleen lukuisia rakastajattaria heidän kuusi vuotta kestäneen avioliittonsa aikana. Nyt, viisi vuotta julkisen nöyryytyksen jäkeen, Elin myöntää antaneensa Tigerille anteeksi heidän yhteisten lastensa vuoksi.

 

Elinin ja Tigerin lapset Sam ja Charlie olivat mukana äitinsä valmistujaisissa. Elin valmistui yhdeksän vuoden opintojen jälkeen psykologiksi floridalaisyliopistosta.

 

-Nykyisin minun ja Tigerin välinen suhde pyörii lastemme ympärillä. Pärjäämme todella hyvin. Hän on mahtava isä, Elin vakuuttaa.

Rankoista kokemuksista huolimatta Elinillä riittää uskoa parisuhteisiin. Elin on tapaillut  floridalaista miljardööri naapuriaan Chris Cleiniä, 55, yli vuoden ajan.

Daily Mailin haastattelussa Elin kertoo haaveilevansa perheen lisäyksestä.

-Haluaisin lisää lapsia, mutta minulla on tyttö ja poika, enkä voisi pyytää enempää.  Jos tulen raskaaksi, se on hienoa ja jos en, sekin on hienoa.

 

KATSO MYÖS:

Tiger Woods haluaa ex-vaimonsa takaisin - yhdessä viikonloppuna!

Tiger Woodsin uhkea salarakas peppu paljaana!

Tiger Woodsin viesti rakastajalle! Kuuntele!

 

 

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!