Kaisa Liskin ex-pomo kommentoi tapausta.

Nyt puhuu Kaisa Liskin oikeudessa voittanut ex-pomo Seppo Valojärvi: ”Härskiydessään ennenkuulumaton teko!”

28.12.2018 17:06

Hyvinkään käräjäoikeus tuomitsi kiinteistökuningatar Kaisa Liskin, 50, maksamaan entiselle työnantajalle Uudenmaan Viva Oy:lle yli 660 000 euron korvaukset. Summasta yli 400 000 euroa muodostui erilaisista sopimusrikkomuksista. Ratkaisu ei ole lainvoimainen.

Kaisa perusti oman kilpailevan kiinteistöalan firman salaa työnantajaltaan ja houkutteli mukaansa 16 työntekijää. Lisäksi Kaisa vei omaan yritykseensä 43 toimeksiantoa arvokohteista, jotka sijaitsivat muun muassa Espoon Westendissä ja Helsingin Ullanlinnassa.

Lue myös: Kaisa Liski tuomittiin maksamaan jättikorvaukset entiselle työnantajalleen – Kaisa Seiskalle: Summa on suuri – puhumme sadoistatuhansista euroista!

Seiska tavoitti Uudenmaan Vivan toimitusjohtaja Seppo Valojärven, joka ei ole aikaisemmin kommentoinut asiaa julkisuudessa.
Valojärven mukaan Kaisa suunnitteli tekoaan pitkään.

– Tämä oli Kaisalta pitkään suunniteltu ja systemaattinen juoni. Hänen motiivinsa oli oman edun tavoittelu. Kaisa yritti viedä mahdollisimman monta työntekijää mukaansa, mikä teki tästä kaikista vahingollisimman. Tietoomme on tullut, että Kaisa suunnitteli tätä jopa vuodesta kahteen.

Lue myös: Kaisa Liskin tuomiolauselma karua luettavaa: joutuu maksamaan yli 666 000 euron korvaukset!

Lopputulos oli, että Liski sai yrityksen 41 työntekijästä 16 mukaansa kilpailevaan yhtiöön.

– Kaisa käytti esimiesasemaansa väärin manipuloimalla alaisiaan. Hänellä itsellään oli loistavat oltavat ja korkea palkka.

Valojärvi ei osannut aavistaa Kaisan perustavan omaa yritystä.

– Viimeinen vuosi oli vaikea, ja erityisesti velka-asioista keskusteltiin usein, mutta oman yrityksen perustaminen tuli yllätyksenä. Tämä oli härskiydessään ennenkuulumaton teko.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto ja VIVA LKV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!