Hyppää pääsisältöön
Munajahti

Nyt on munajahti käynnissä! Etsi Seiska.fi:stä 7 munaa ja voita huima palkinto!

Tällä viikolla Seiskan verkkosivuja kannattaa lukea erityisellä tarkkuudella - on nimittäin munajahdin aika!

Seiska.fi:ssä keskiviikkona 17.4. ja torstaina 18.4. julkaistaviin 7 artikkeliin on piilotettu numeroitu värikäs muna (numerot 1-7), jotka sinun pitäisi löytää.

Munat 1-5 on piilotettu keskiviikkona 17.4. julkaistuihin juttuihin ja munat 6-7 tulevat Seiskan verkkosivuilla esiin torstaina 18.4. julkaistavissa artikkeleissa. Osa numeroiduista munista on jo tämän artikkelin julkaisuhetkellä julkaistu jossain Seiska.fi:n artikkelissa, mutta osa tulee esiin vasta myöhemmin, joten Seiskan sivuille ilmestyviä uutisia kannattaa lukea näinä päivinä erityisellä tarkkuudella!

Kun olet löytänyt kaikki munat 1-7, lähetä niiden artikkelien otsikot kokonaisuudessaan Munajahdin kilpailusivulla olevalla lomakkeella, ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa 7 kiloa suklaata.

Suuren munajahdin voittaja arvotaan kaikkien eniten Seiska-munia löytäneiden lukijoiden kesken, eli jos löydät kaikki 7 munaa, olet arvonnassa mukana ja hyvin lähellä voittaa kisan pääpalkinnon.

Kilpailu on käynnissä pääsiäismaanantaihin 22.4. klo 23.59 saakka, ja munat ovat artikkeleissa kilpailun loppuun saakka.

Kilpailun voittaja arvotaan keskiviikkona 24.4. kaikkien eniten Seiska-munia löytäneiden lukijoiden kesken.

Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!