Uutiset

Nyt on komeaa: Ville Leinon Billebeino-vaatemerkki yhteistyöhön Hartwallin lonkeron kanssa - tarjolla vain harvoille ja valituille!

31.05.2017 13:28

Jääkiekkoilija Ville Leinon Billebeino-vaatemerkki ja Hartwallin Original Long Drink ovat lyöneet hynttyyt yhteen. Luvassa on oman tiensä kulkijoille suunnattu mallisto, jossa Lonkeron ja Billebeinon brändeistä tutut pysty- ja vaakaviivat sulautuvat tyylikkäästi yhteen.

- Original Long Drinkin 65-vuotiaan taipaleen kunniaksi haluamme juhlistaa kaikkia heitä, jotka kulkevat ylpeästi omia polkujaan. Heitä, jotka meidän lailla uskovat siihen, että pitkälle voi päästä kun vain uskaltaa tehdä omaa juttuaan ja pysyä itselleen aitona, Original Long Drinkin tuotepäällikkö Eeva Ignatius kertoo tiedotteessa.

Yhteistyömallistosta löytyy collegeja, t-paitoja, lippalakkeja sekä pipoja, mutta valitettavasti ne eivät saatavilla kaikille halukkaille.

- On hienoa lanseerata vaatemallisto yhdessä Hartwallin klassikkolonkeron kanssa. Mallisto on muistutus, että omaa tietä kulkemalla voi saada paljon aikaan. Hartwallin lonkero synnytti aikanaan tyhjästä koko lonkerokategorian Suomeen ja nyt Billebeino on omaa juttuaan tekemällä kasvanut jo merkittäväksi vaatebrändiksi Suomessa ja kasvuhalut ovat kovat, Ville Leino kertoo tiedotteessa.

- Monesta suunnasta on kyselty jo malliston perään, mutta näitä vaatteita ei ole mahdollista ostaa vaan niitä tullaan antamaan kunnianosoituksena kaltaisillemme oman tiensä kulkijoille, hän lisää.

Lonkero-pressikuva

Tiedotteessa paljastetaan, että F1-kuski Kimi Räikkönen on ensimmäinen oman tiensä kulkija, joka palkitaan yhteistyömalliston tuotteilla.

Hartwall lanseeraa vielä myöhemmin tänä vuonna oman tiensä kulkija -kampanjan ulkomaille yhdessä Räikkösen kanssa.

Tiesitkö tätä?

Lonkero kehitettiin alun perin vuoden 1952 Helsingin olympialaisiin helpottamaan ravintolahenkilökunnan työtä janoisten olympiaturistien tarjoilussa. Juomaa oli tarkoitus valmistaa vain olympialaisten ajan, mutta suomalaiset rakastuivat siihen niin, että vaativat sen valmistuksen jatkamista myös kisojen jälkeen. Näin Original Long Drink loi Suomeen maailmalla uniikin lonkero-juomakategorian.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Lonkero x Billebeino
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!