Katso videot!

Nyt on hauska jekku! Jethro Rostedt teki pissapilan pojalleen: ”Sitten vaan kulman taakse odottamaan reaktiota”

Uutiset | 21.01.2021 22:01

Useista tv-ohjelmista tutulla bisnesmies Jethro Rostedtilla, 44, on aika veijarimainen mieli, sillä hän ilmeisesti nauttii hyvistä jäynistä. 

Jethro esitteli sangen hupaisan pilan omalla Instagram-tilillään. Hän julkaisi sovelluksessa videon, jossa hän ensin kertoo muutaman hyvän opin jokapäiväiseen elämään. 

– Minulle on jo pienestä pitäen opetettu kotona kaksi juttua. Toinen on, että älä juo light-juomia, ne lihottavat kuitenkin. Toinen on, että älä syö keltaista lunta... mutta se ei tarkoita sitä, etteikö me voitaisi pojalle tehdä pientä källiä, Jethro virnistää.

Lue myös: Kiinteistöveijari Jethro Rostedtilla seesteisempi kausi: Juoksin 15 vuotta hullun lailla rahan perässä! 

Pohjustuksen sanottuaan Jethro opettaa videolla hyvin yksityiskohtaisesti, miten pissapila tehdään. 

– Siihen sinä tarvitset jumppakassistasi kengät.     

Kengät esiin kaivettuaan bisnesmies upottaa lumisen auton konepellille kenkien kuvat. Hän painaa käsissään olevilla tossuilla lumeen jäljet, jotka näyttävät siltä, että joku olisi seissyt auton konepellillä. 

Jäljet paikalleen saatuaan Jethro kaataa keltaista appelsiinijuomaa lähelle auton tuulilasia. Jalanjälkien ja kadetun keltaisen nesteen takia näyttää siltä, että auton päälle olisi virtsattu. 

– Sitten vaan kulman taakse odottamaan reaktiota, Jethro sanoo hymyillen. 

Jethron tekemä jäynä on ollut hyvin suosittu TikTok-sovelluksessa. Videokeskeisessä sovelluksessa monet miehet ovat kuvanneet, miten heidän tyttöystävänsä ovat reagoineet samaiseen pissapilaan. 

Lue myös: Kaikkien aikojen kaunein Ferrari! Tällaisen ökyauton Jethro Rostedt osti – video ja kuva! 

Lue myös: Jethro Rostedt rakastui uuteen Ferrariinsa – ”Kun polkaisin kaasua, moottorista kuului niin s****nanmoinen karjahdus!” 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!