Katso kuva!
Sofia Berlof

Nyt on antava bikinin yläosa Sofia Belórf - patistaa seuraajiaan treenaamaan kesäkuntoon!

05.06.2019 14:19

Fitness-kaunotar Sofia Belórf on asunut jo hyvän aikaa Espanjan Andalusiassa, varakkaiden suosimassa Marbellassa Niko-rakkaansa kanssa. Seiskan selvityksen mukaan tamperelaislähtöinen liikemies-Niko ja Sofia asuvat hulppeaa miljoonahuvilaa. Talo on varusteltu näyttävällä uima-altaalla, totta kai, ja Sofian kesäkuntokuva on ilmeisesti otettu juurikin kotipoolin äärellä.

Kuvan myötä Sofia patistaa seuraajiaan liittymään "rantakuntovalmennukseen". Tuotelupauksen mukaan "pääset upeaan bikinikuntoon tänä kesänä ja vaikka kokonaan ilman kuntosalia". Tarkemmat tiedot ohjelmasta puuttuvat, mutta todennäköisesti nopea kiinteytyminen vaatii ainakin tarkkaa ruokavaliota, kehonpainoharjoittelua ja riittävää lepoa.

Lontoosta Marbellaan

Sofia ja Niko ovat alkaneet seurustelun sosiaalisen median perusteella viime vuoden puolella. Luksuselämää viettävä nuoripari matkailee usein. 

Ennen Nikon tapaamista Sofia asui Lontoossa ja pörräsi suihkuseurapiireissä. Pahat kielet väittivät, että Sofia rahoitti kalliin elämäntyylinsä tarjoamalla seuralaispalveluita, mutta tämän hän kiisti tiukasti. Lontoon aikoina myös Suomen verottaja kiinnostui Sofian fitness-bisneksistä. 

Lue taustaa: Lontooseen muuttanut Sofia Belórf tiukkana: En ole escort! Paljastaa nyt, miten rahoittaa luksuselämänsä

Lue taustaa: Luksuselämää Lontoossa viettävä Sofia Belórf joutui verottajan syyniin! ”Vaativat vuoden kuitit”

Seiskan selvityksen mukaan Sofian talousasiat ovat kohujen jälkeen asettuneet hyvälle tolalle, ja hänellä on varsin hyvät tulot. 

Oletko ihmetellyt, millä Sofia Belórf elää? Järkyttävät hirmutulot julki - tienasi kuusinumeroisen summan!

Umpirakastunut pari matkailee paljon. Kuvapäivitys viime marraskuulta Dubaista. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!