Nyt kommentoi Nakkilan murhamysteeristä syyttömänä epäilty Maisa Torpan ex-mies: ”Elämässäni on nyt kaikki hyvin!”

Uutiset | 25.04.2018 07:31

Nuori mies oli löytynyt kuolleena asunnostaan Nakkilan Arantilassa tammikuussa 2003. Tapaus kuitattiin itsemurhana, mutta 14 vuotta myöhemmin poliisi oli alkanut epäillä, että itsemurha olisikin lavastettu ja murhan motiivina olisivat olleet velat.

Lue myös: Ohhoh, kohukaunotar Maisa Torppa avaintodistajana murhamysteerissä – ex-mies vangittiin syyttömänä!

Pian paljastui, että poliisi epäili tunnetun julkkisnaisen ex-miestä teosta. Seiskan selvityksen mukaan kyseinen julkkisnainen on Maisa Torppa, joka oli samalla murhatutkinnan yksi avaintodistajista.

Lue myös: Maisa Torpan ex-miestä epäiltiin murhasta yli vuoden – istui syyttömänä poliisivankilassa: Sai valtiolta 4000 euroa ”koppikorvausta!”

Seiska haastatteli Maisan ex-miestä jutun teon yhteydessä.

– Kyllä ne asiat näin ovat menneet, jos virallisissa papereissakin näin lukee. En halua kuitenkaan palata asiaan, vaan keskityn mielelläni tulevaan, sillä elämässäni on nyt kaikki hyvin, hän tuumaa.

Lue myös: Nakkilan murhamysteeri yhä auki: Maisa Torpan ex-mies vangittiin syyttömänä – oikea murhaaja edelleen vapaana!

Seiska oli yhteydessä myös Maisa Torppaan, joka kertoi olleensa murhajutussa todistajana. Hän ei halunnut kommentoida asiaa sen tarkemmin.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!