Nyt kiiltää - katso kuvat Selänteen autokokoelmasta!

Nyt kiiltää - katso kuvat Selänteen autokokoelmasta!

Uutiset | 17.05.2016 18:55

Kovana automiehenä tunnettu Teemu Selänne esitteli autokokoelmaansa Seiskalle vuonna 2014. Tuolloin Teemun tallista löytyi miehen omien sanojen mukaan ”noin parikymmentä” kiesiä.

 

 

Arkiajot Teemu taittoi pääsääntöisesti Audi A8 -autolla. Myös pick-up, jossa on vanhan kuuluisan Dodge Viper -urheiluauton moottori, oli kovassa käytössä. Miehen suosikkilelu oli kuitenkin tuolloin Mercedes Benz SLS -urheiluauto.

Teemu kertoi perheen parhaan auto-ostoksen löytyvän luksusautojen vierestä kartanon pihalta. Se on musta Mercedes Benz -pikkubussi, jonka saksalainen Brabus-virityspaja oli viimeistellyt perheen tarpeiden mukaiseksi.

– Tämä on ihan paras ostos. Autossa on makuuasentoon saatavat nahkapenkit ja televisio. Tällä me kuljetaan poikien pitkät pelimatkat, sekä mennään perheen kanssa esimerkiksi lentokentälle, Teemu kertoi noin 70 000 euron hintaisesta menopelistä.

 

 

Teemu on luopunut muun muassa sellaisesta autoharvinaisuudesta kuin Ferrari Enzo. 

– Myin sen korealaiselle kaverille, joka tarjosi tuplat siihen mitä itse maksoin.

 

 

Tilalle mies oli hankkimassa Ferrarin Geneven autonäyttelyssä esittelemää uutta LaFerrari-superautoa, jolla on hintaa uutena yli 1,2 miljoonaa.

– Niitä valmistettiin vain 499 kappaletta. En kuitenkaan onnistunut saamaan sitä itselleni, kun myöhästyin hakemuksen kanssa.

 

Ei saa sakkoja

Lukuisista luksus- ja sporttiautoistaan huolimatta Teemu ei ainakaan omien sanojensa mukaan saa koskaan ylinopeussakkoja.

– Ajan aina nopeusrajoitin päällä. Ihan aina, Teemu paljasti.

 

 

 

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!