fbqNyt hyllyy pylly: suomalaisräppäreiden uuden Booty Call -musiikkivideon päätähti on twerkkauksen kuningatar! | Seiska
Katso videot!
Ruma, eli Ville Pulkkinen

Nyt hyllyy pylly: suomalaisräppäreiden uuden Booty Call -musiikkivideon päätähti on twerkkauksen kuningatar!

Uutiset | 12.12.2017 12:01

Suomalaisräppärit Ruma ja Uniikki ovat yhdistäneet voimansa uuden kappaleen merkeissä. Booty Call on kolme minuuttia taattua kutumusiikkia, ja biisin musiikkivideo tihkuu seksiä lähes kirjaimellisesti. 

Kuka Ruma? Lue miehen haastattelu täältä: R'n'B-tähti Ruman uusi sinkku käsittelee päihteiden väärinkäyttöä karulla tavalla: Joskus eron jälkeen tilanteet saattavat eskaloitua! 

Videon viiden tähden tähtenä nähdään tanssinopettajanakin työskentelevä Alexandra Ässä, jonka kuumia kurveja saa ihailla twerkkauksen tahdissa.

Selkokielellä luvassa on kadehdittavan taidokasta pyllyn hyllytystä samalla, kun Ruma laulaa: Haluun kuulla, kun sä tuut mami, tai kun Uniikki räppää perään: Mä myönnän, et just tänä yönä mä haluun päästä vaa työntää

- Booty Call on biisi, jossa leveillään kuinka hyvin sänkyhommat hoituu juuri sen oman tyypin kanssa. Siinä vakuutellaan myös, kuinka se mahdollinen uusi mahdollinen partneri on aivan väärä valinta sille. Kuulija päättää itse miten kappaleen tulkitsee, että onko vonkauksen takana oikeasti kyse rakastumisesta ja toisen menettämisen pelosta, vai sitten jostain muusta. 


 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:NIKO SOUKKIO

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!