Katso videot!
Uusioperhettä pyörittävä nyrkkeilijä ei tyrmää lapsihaaveita.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström pohdiskelee perheenlisäystä: Olen jo 38-vuotias!

25.11.2018 08:38

Eva Wahlström, 38, valmistui kesällä sisustusarkkitehtuurin ja huonekalusuunnittelun kandidaatiksi Aalto-yliopistosta. Myös taidemaalarina kunnostautuneella monilahjakkuudella onkin paljon mahdollisuuksia uransa jälkeen.

Lue myös: Eva Wahlström uransa jatkosta: ”En koe, että minun on enää pakko nyrkkeillä!”

Uusioperhe-elämää

Evan nyrkkeilijäaviomies Niklas Räsänen, 32, uhosi jo lopettavansa uransa hävittyään maaliskuussa tyrmäyksellä Dayron Lesterille mutta perui lopettamispäätöksensä.

Lue myös: Eva Wahlströmin rahakas ottelu peruuntui - julkaisi vastustajastaan kuittailevan kuvan: "Kynsikö katkesi vai selkäranka?"

Niklas ja Eva treenaavat yhdessä, ja kehän ulkopuolella pariskunta pyörittää uusioperhettään. Kummallakin on aiemmista suhteistaan pieni poika. Yhteisten lasten hankkiminen ei myöskään ole poissuljettu.

– Vaikea sanoa, kun ei tiedä, milloin ura loppuu. Olen jo 38-vuotias. Jos urheilen pitkään, tuskin hankimme lasta. Vaikka se ei vielä ole ollut ajankohtaista, ei se mahdotontakaan ole, Eva vihjaa.

Eva ja Niklas tapasivat nyrkkeilysalilla kummankin ollessa vielä parisuhteessa. Seurustelu alkoi vuonna 2014 ja häät olivat syksyllä 2016. Eva otti sukunimekseen Räsäsen, mutta esiintyy nyrkkeilyjulkisuudessa tyttönimellään Wahlström.
Eva ja Niklas tapasivat nyrkkeilysalilla kummankin ollessa vielä parisuhteessa. Seurustelu alkoi vuonna 2014 ja häät olivat syksyllä 2016. Eva otti sukunimekseen Räsäsen, mutta esiintyy nyrkkeilyjulkisuudessa tyttönimellään Wahlström.

 

Lue myös: Oho, Eva Wahlström valmistui kandiksi: "Mun oli väkisin keksittävä toinen suunta elämälleni, sillä tuntui että nyrkkeily oli viemässä kaiken"

Evan piti kohdata MM-ottelussa joulukuussa Firuza Sharipova, mutta aikaisemmin tällä viikolla tuli ilmi, että vastustaja on kärsinyt loukkaantumisen, joka estää ottelemisen suunniteltuna ajankohtana.

Videolla Eva pohtii uransa jatkoa ja tulevaa elämäänsä. Haastattelu on tehty ennen kuin Eva sai tietää Sharipovan loukkaantumisesta ja MM-ottelun peruuntumisesta.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Ari Lahti ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!