Hyppää pääsisältöön
Nyrkkeilijä Edis Tatlin rakkauselämä kukoistaa: En etsi missiä!

Nyrkkeilijä Edis Tatlin rakkauselämä kukoistaa: En etsi missiä!

Nyrkkeilijä Edis Tatli oli yksi viime perjantaina käydyn Miss Helsinki -kilpailun tuomareista. Kumppania Edis ei ollut missikymmenikön joukosta kuitenkaan itselleen etsimässä, sillä hän on elänyt viime kesästä lähtien parisuhteessa.

– Vietimme tyttöystäväni kanssa ensimmäisen yhteisen joulun. Vaikka olemme viihtyneet paljon yhdessä ja käyneet ulkomailla, emme asu kuitenkaan vielä yhdessä. Tyttöystäväni tulee hyvin toimeen Suke-veljeni kanssa, mikä on minulle tärkeää, Edis kertoi Seiskalle.

Edisin mukaan useat hänen tuttavapiiriinsä kuuluvat urheilijat ovat vakiintuneet viime aikoina.

 
 

 

Edis kertoo käyneensä edellisen kerran yöelämässä joulun alla, sillä hän valmistautuu parhaillaan maaliskuussa käytävään otteluun, jossa hän puolustaa EM-titteliään. Vastustajakseen hän saa suurella todennäköisyydellä brittinyrkkeilijä Kevin Mitchellin.
 
– Hän on paha vastus, joten luvassa on kova matsi. Olen jo pidemmän aikaa seurannut Keviniä, mutta emme ole vielä analysoineet hänen vahvuuksiaan ja heikkouksiaan. Sen aika on, kun tiedämme, nyrkkeilenkö häntä vastaan. 
 

"Kuka nyt pakkasissa viihtyisi"

Kosovosta lähtöisin oleva Edis ei nauti Suomen pakkassäistä.
 
– Kuka nyt viihtyisi, mutta nyt keskittyminen on matsissa, joten ei ole aikaa lähteä ulkomaille. Luulen, että lähdemme jonnekin päin maailmaa ottelun jälkeen. Tammikuun alusta lähtien olen treenannut täysillä tulevaa matsia varten.
 

Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!