Nyreää Lily Allenia ei ainakaan kenkä purista - talsi terveyssandaaleissa!

Uutiset | 11.08.2014 20:10

Paparazzit bongasivat nyreän näköisen Lily Allenin kävelyltä Nashvillesta. Brittilaulaja kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja yhteiskiertueella kohupoppari Miley Cyrusin kanssa.

 

 

Nyt paparazzien bongaama, turkoosiin kukkamekkoon pukeutunut ja meikitön Lily vaikutti kuitenkin apealta poistuessaan hotellista yhdessä kahden tyttärensä ja näiden hoitajan kanssa. Lily poikkesi hetkeksi aikaa myös omille teilleen polttaakseen rauhassa savukkeen.

 

 

Lilyn kirjavaa mekkoa sävyttivät eri väreillä lakatut varpaan- ja sormenkynnet. Lyhyt ja niukka mekko paljastaa ihokaistaleet kyljistä. Laulaja on kuitenkin tuonut asuun kontrastia sujauttamalla jalkoihinsa enemmänkin terveyssandaaleina tunnetut Birkentock-sandaalit. Värimaailma on sekalainen tosin pinkkiä nähdään tähden hiusten lisäksi suurikokoisen repun koristeessa ja aurinkolaseissa.

 

Muotipoliisin arvio: Lilyn asu on sekoitus opettajaa, jolla on terveyssandaalit, mutta myös koululaista suuren repun ja siihen ripustetun killuttimen kanssa. Eivätkö tupakoivat opettajatkin pakene oppilaita nurkan taakse tupakalle? Räväkkä Lily on ennenkin esiintynyt ilman meikkiä, pop-tähden tavaramerkki onkin omana itsenään oleminen. Arvosana: 7-

Huhtikuussa Lily julkaisi Instagramissa kuvan Birkenstock-sandaaleistaan, jonka jälkeen maailmalla huhuttiin tähden tekevän jalkineista "coolit." Tiedä sitten, kuka trendin aloitti, mutta ainakin viikonloppuna Helsingissä pidetyillä Flow-festivaaleilla muotipoliisi bongasi Birkenstockit yhden jos toisenkin tyylitaiturin jalasta.

 

Räväkkä kiertue

Räväkkä Lily Allen on selvästi ollut innoissaan yhteiskiertuestaan Mileyn kanssa ja hän on hehkuttanut sitä kovasti sosiaalisessa mediassa. Tähti on lisännyt kiertueelta videoita ja kuvia etenkin Instagramiin.

Eniten huomiota taisi kerätä reilu viikko sitten julkaistu konserttikuva, jossa Lily vahingossa vilautti vasemman rintansa. Jenkkimediat villiintyivät kuvasta täysin, mutta Lily itse kuittasi vilautuksen julkaisemalla omalla Intagram-tilillään samaisen kuvan "hups"-kuvatekstillä höystettynä:

 

 

 

 

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!