fbq
Uutiset
02.04.2017 17:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Leena Kivioja
Nurmijärveläisen Leenan, 50, mitta tuli täyteen Anu Saagimin haukuista – näyttää nyt, miten upealta suomalainen nainen näyttää!
Uutiset
02.04.2017 17:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Terävästä kielestään tunnettu Anu Saagim, 54, on suututtanut suomalaiset useaan otteeseen. Vähän aikaa sitten hän nauroi Ylen Perjantai-ohjelman suorassa lähetyksessä Maria Veitolan olevan ruma.

TAUSTAA: Anu Saagim: Ihmettelen, ettei ihmisiä saa kutsua rumiksi!

Sen jälkeen Anu tykitti Seiskalle mielipiteensä useista suomalaisjulkkiksista – myös tosin positiivisessa mielessä.

TAUSTAA: Veitola-kohu ei hiljentänyt Anu Saagimia - tämä suomalaisjulkkis sai räjähtämään huutonauruun!

Oli miten oli, enää Anun mielipiteitä ei kaivata. Näin ovat näreet, mikäli asiaa kysytään nurmijärveläiseltä Leena Kiviojalta, 50.

- Olen aivan tavallinen suomalainen nainen ja minua on alkanut suunnattomasti pänniä se, että miksi Anu Saagim on olevinaan joku ylipapitar, joka kertoo, minkälainen suomalaisnainen muka on? Kuka hän on mitään sanomaan? Leena tivaa Seiskalta.

- Hän ei ole mikään polkemaan meitä suomalaisnaisia alas. Mielestäni hänen mielipiteensä edustavat puhdasta idiotismia!

Leena Kivioja

30 vuotta ryhmäliikunnan ohjaajana toiminut Leena kertoo saaneensa ”varmasti realistisen kuvan” suomalaisista naisista.

- Voin kokemuksesta kertoa, että Suomessa on valtavasti todella hyvännäköisiä – ja ennen kaikkea luonnollisia – naisia. Olen itsekin pysynyt kunnossa ihan vain ryhmäliikunnan avulla, enkä siis ole joutunut käyttämään veistä vartalooni, Leena näpäyttää.

- Anun mielestä omaan rinnukseeni tarvittaisiin varmaan paljon silikonia, mutta mitään toppauksia ei ole eikä tule!

Leena Kivioja

Leena haluaakin antaa äänensä lisäksi myös kasvonsa suomalaisten naisten puolesta. Hän lähetti Seiskan toimitukseen itsestään muutamia valokuvia näyttääkseen tervettä naisihannetta.

- Päätin nyt sitten pistää itseni likoon, jos se sen kerran vaatii. Haluan näyttää, ettei keski-ikäisen naisen tarvitse näyttää Anu Saagimilta ollakseen hyvässä kunnossa.

Mitä taas tyylikkyyteen tulee, Leena heittää pallon takaisin Suomenlahden eteläpuolelle ja kyseenalaistaa virolaisen muodin.

- Jostain syystä Anu on ottanut heidän maansa muodin jonkinlaiseksi mittariksi. Anteeksi nyt vain, mutta Viro ei todellakaan ole mikään kauneuden tai muotimaailman kehto, Leena tykittää.

Myös vesijumppia vetävä Leena Kivioja on varsin sutjakkaassa kunnossa - ilman kauneusleikkauksia.
Myös vesijumppia vetävä Leena Kivioja on varsin sutjakkaassa kunnossa - ilman kauneusleikkauksia.

- Jos kysytään vaikkapa pariisilaisilta tai milanolaisilta naisilta, niin heidän mielestään virolaisten tyrkky-kulttuuri on mauttoman ja halvan näköistä. Seksikkyys ei ole yhtä kuin vesirajahameet. Esimerkiksi Italiassa sellaista pidetään todella huonona seksikkyyden mittarina.

Leena alleviivaa, ettei kauneus ole pelkkää pintaa.

- Tyylikkyyttä ja seksikkyyttä on sekin, mitä päästää suustaan. Ja se mitä Anu päästää, ei välttämättä edusta sitä.

- Ilmeisesti me suomalaiset olemme hänelle vain helppo kohde. Tuskin Ruotsissa edes tiedetään, kuka Anu Saagim on. Siellä hänen suuri suunsa ei varmaan nostattaisi kenenkään kulmakarvoja.

Leena Kivioja
Tilaa Seiskan uutiskirje! »