Nuorten Leijonien tähtihyökkääjän Jasmiina-rakas muutti Rasmuksen perässä Kotkasta Ouluun: Seuraavaksi Los Angelesiin!

Uutiset | 12.01.2019 09:12

Nuoret Leijonat huuhtoi kultaa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Yksi mestaruuden pääarkkitehdeista oli kotkalainen Rasmus Kupari, 18, joka tekee tuhoisaa jälkeä myös Oulun Kärpissä. Kotimaahan paluu oli hänelle taatusti mieluinen, ja sitä odotti myös tyttöystävä Jasmiina Turunen, 19.

Lue myös: Nuorten Leijonien tähtihyökkääjällä tyrmäävän kaunis tyttöystävä - Jasmiina, 19, kannusti kultaansa Oulussa: ”Olen niin onnellinen hänen puolestaan”

Amerikka kutsuu

Jasmiina muutti Rasmus-miehensä perässä Kotkasta Ouluun.

– Viime kaudella reissasin tänne Ouluun kerran kuukaudessa. Silloin oli vielä koulut kesken, keväällä ylioppilaaksi kirjoittanut Jasmiina valottaa.

Lue myös: Mitä Vancouverin yössä oikein tapahtui? Nuorten Leijonien Rasmus Kupari rykäisi Seiskalle: ”Osasimme ottaa ilon irti”

Keväällä 2000 syntynyt Rasmus on ikäluokkansa lahjakkaimpia kiekkoilijoita. NHL-seura Los Angeles Kings varasi hänet viime kesänä, ja onkin vain ajan kysymys, milloin raamikas taitoniekka siirtyy vuolemaan taaloja rapakon taakse.

– Sitten kun se on ajankohtaista, niin kyllä, se olen minä, joka sinne lähtee mukaan! On ihan sama, asummeko Oulussa vai Jenkeissä, mukana kyllä pysytään, Jasmiina vakuuttaa.

Katso kuvat Rasmuksen Jasmiina-rakkaasta ja lue kaikki kaunottaresta Seiska Klubista tästä linkistä!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja ja Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Mennander/Suomen Jääkiekkoliitto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!