Uutiset
Katso kuva!

Nuori kaunotar mukana! Kansanedustaja Hjallis Harkimo lähti rautakaupasta tyhjin käsin – kuva!

19.01.2020 10:01

Kansanedustaja-liikemies Hjallis Harkimo kipaisi näyttävän ruskeaverikön kanssa Herttoniemen Starkissa.

– Nainen oli nuori ja kaunis. Kaupasta kaksikko lähti tyhjin käsin, mutta hauskaa tuntui olevan, raksamiehet raportoivat.

Hjallis ja nuori kaunotar ostoksilla.
Hjallis ja nuori kaunotar ostoksilla.

 

Lue myös: Käry käy! Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt imivät kiivaasti savukkeita Linnan jatkoilla - katso hupsut kuvat!

Radion suurkuluttaja!

Hjalliksen poika Joel elää avoliitossa fitness-kaunotar Janni Hussin kanssa. Kolmikko saapui yhdessä torstaina (16.1.) Urheilugaalaan.

Janni on äskettäin tehnyt uuden aluevaltauksen ja aloittanut juontotyöt suositulla Radio Suomipop -kanavalla. Sattumoisen kanava kuuluu myös radion suurkuluttajaksi tunnustautuvan Hjalliksen suosikkeihin.

Hjallis, Janni ja Joel Urheilugaalassa.
Hjallis, Janni ja Joel Urheilugaalassa.

 

Lue myös: Janni Hussi aloitti Radio Suomipopilla – radion suurkuluttaja Hjallis Harkimo kuittasi mielipiteensä miniänsä juontodebyytistä: ”Ikävä kyllä”

Joten kansanedustaja pääsi kommentoimaan Seiskalle Jannin depyyttiä radioaalloilla.

– En muutes kuunnellut! Tosin hän on ollut käsittääkseni vasta kerran vetämässä suoraa lähetystä, ja olin ikävä kyllä silloin muualla, Hjallis kertoi.

Lue lisää: Ei jäänyt sanattomaksi! Janni Hussi kuuli Seiskalta, että Hjallis Harkimo missasi hänen radiodebyyttinsä – lähetti välittömästi nokkelat terveiset takaisin

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!