fbq
Uutiset
24.02.2019 16:29
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Meno äityi villiksi Amanda Harkimon keikalla.
Nuoret miehet villiintyivät dj-kaunotar Amanda Harkimon keikalla – ”Älkää koskeko!”
Uutiset
24.02.2019 16:29
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Dj:nä ympäri Suomea pyörivä Amanda Harkimo villitsi seinäjokelaisia yökiitäjiä paikallisessa yökerhossa viime lauantaina. Meno äityi niin villiksi, että bilekansa hyppäsi kohukaunottaren mukana lavalle.

– Hän joutui lopulta kuuluttamaan mikkiin parikymppisille miehille, että älkää koskeko dj-laitteisiini, bilekansa kertoo.

Lue myös: Herranpieksut, mikä runko! Amanda Harkimo poseeraa pikkustringeissään vesirajassa: ”Huomen alasti” - katso kuvat!

Juhlisti silikonirintojaan

Amanda on ollut yksi Suomen seuratuimpia julkkiskaunottaria siitä lähtien, kun hän tuli koko kansalle tutuksi vuoden 2011 Big Brother -ohjelmasta.

Täydellisyyttä hipovalla vartalollaan huomiota herättänyt Amanda on avoimesti myöntänyt, että hänen rintojaan on suurennettu silikonilla.

Lue myös: Huh, mikä kuvakulma! Amanda Harkimo julkaisi pornahtavan rantakuvan: rinnat häpeilemättä pääosassa – katso!

Noin kuukausi sitten tuli kuluneeksi viisi vuotta Amandan silikonileikkauksesta. Sitä kaunotar päätti juhlistaa sosiaalisessa mediassa julkaisemalla Instagramissa superseksikkään kuvan.

Lue lisää: Amanda Harkimon silikonirinnat täyttivät 5 vuotta: julkaisi erotiikkaa tihkuvan kuvan seksiasussa - katso!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »