Temptation Island -naiset

No nyt, Temptation Island -sinkku ja varattuna reissuun lähtenyt: avoliitto!

Uutiset | 04.04.2017 14:00

Temptation Island Suomi -deittiohjelmassa neljä pariskuntaa lähti testaamaan parisuhdettaan viettelevien sinkkujen keskelle Thaimaan upeisiin maisemiin.

Pariskunnat erotettiin toisistaan – miehet asuvat sinkkunaisten kanssa ja naiset sinkkumiesten kanssa. Kaikki parisuhteet eivät selviä testistä, sillä Seiskan tietojen mukaan yksi kumppaninsa kanssa varattuna saarelle tulleista naisista asuu nykyään yhden ohjelman sinkkumiehistä kanssa.

Tuoreet kyyhkyläiset ovat muuttaneet samaan osoitteeseen helmikuun alussa. Megaspoilereiden vuoksi emme vielä paljasta, keistä rakastavaisista on kyse. 

Temtation Island on puhuttanut viime aikoina. Viime viikolla Seiska paljasti, että TISuomi-Laura joutui pahoinpitelyn uhriksi: Laura löytyi varatun miehen sängystä: pahoinpideltiin rajusti!

Promokuva TISuomen kuvauksista
Vilma ja Juuso, Jesse ja Emmi, Jonne ja Sonja sekä Joonas ja Pauliina. Ainakin yksi näistä pariskunnista näyttäisi siis päätyneen ohjelman myötä eroon.

Kuka viihtyy ja kenen kanssa?

Temptation Islandilla on jo nopeassa ajassa muodostunut läheisiä "ystävyyssuhteita".

Esimerkiksi tyttöystävänsä Pauliinan kanssa saarelle tullut Joonas on jatkuvasti liimautuneena Jennikaan, jonka kanssa hän kävi myös treffeillä.

TÄLTÄ JENNIKA NÄYTTI KISATESSAAN KAUNEUSTITTELISTÄ!

Sonjan miesystävä Jonne tuntuu viihtyvän vuoron perään jokaisen sinkkunaisen helmassa, kun varattua Emmiä taas on lämmitellyt sinkku-Toni. Puolestaan ensitreffeillä kävivät Sonja ja sinkku-Miikka

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:NELONEN MEDIA
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!