Vain Seiskassa!

No huh! Perussuomalaisten äänikuningatar Lulu Ranne säväytti eduskunnassa: kiiltävää mustaa nahkaa, paljasta reittä ja hassu salatatuointi - kuvat!

Uutiset | 03.05.2019 17:14

Hämeen vaalipiirin äänikuningatar Lulu Ranne, 47, istui torstaina toista kertaa eduskunnan täysistunnossa. Ja millä tyylillä! Lulu erottui suuren salin muista naiskansanedustajista varsin räväkän pukeutumisensa ansiosta.

Nahkatakki säväytti

Lulu Ranne salissa

Lulu oli laittanut ylleen mustasta kiiltävästä nahasta valmistetun takin sekä mustan lyhyen hameen, joka paljasti pitkien säärien lisäksi reittä.

Hame oli lyhyempää sorttia

Lulu Ranne eduskunnassa

Kokonaisuuden kruunasi mustasta nahasta valmistettu, melko isokokoinen laukku. 

Lulun poistuessa salista paparazzi äkkäsi rouvan nilkasta pilkistävän piskuisen salatatuoinnin! Kansanedustajalla näyttäisi olevan nilkassaan pieni merihevonen, joka tosin on otettu iholle jo vuosia sitten.

Tatuointi nilkassa! 

Lulu Ranne eduskunnassa

Tyyliasiantuntija kommentoi

Tunnettu stylisti Outi Broux katsoo kuvista Lulun eduskuntatyyliä, eikä löydä huomautettavaa. Vaikka parlamentissa on tunnetusti konservatiivinen pukeutumiskoodi, ei diplomi-insinööriksi itsensä lukenut kansanedustaja sitä räväkkyydellään rikkonut.

- Asu on ok. Siinä on polvipituinen hame ja tyylikäs nahkatakki. Tuollainen takki on nykyään "keski-ikäisen naisen bleiseri", sisäpukeutumiseen sopiva. Se on hillitty, uusi eikä myöskään mikään halpa vaate. Miksipä ei näyttää naisellisuuttaan, se ei ole kiellettyä.

Hyvät pisteet stylistiltä siis Lululle!

Haluatko nähdä lisää vauhdikkaita paparazzi-kuvia? Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan klikkaamalla tästä!

 

Teksti:Pauli Poutanen, Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!