Ninja Sarasalo parisuhdeleirillä: On hauskaa, että on kuoppia matkassa!

Ninja Sarasalo parisuhdeleirillä: On hauskaa, että on kuoppia matkassa!

14.01.2016 13:26

Entinen huippumalli Ninja Sarasalo ja hänen puolisonsa Yoshiki Tamura yrittävät ratkoa avioliittonsa ongelmia Ylen Elämä pelissä -sarjan neljännellä tuotantokaudella, jossa teemana on parisuhteen hyvinvointi. Kuvausten aikana parit kävivät läpi intensiivisen parisuhdeleirin Virossa Saarenmaalla parisuhdevalmentaja Tony Dunderfeltin johdolla.

- Koin, että jollain tavalla muutuin leirin aikana. Opin näkemään itseni kirkkaammassa valossa ja sain hieman lisää järkeä päähäni. Elämä on mielenkiintoinen tie, eikä mikään tule helposti. On hauskaa, että on välillä tulee kuoppaakin matkassa, Ninja kertoo.

 

Puoliso: Ninja on kevytkenkäinen

Yoshiki kuvaa puolisoaan ja lapsensa äitiä hieman huolimattomaksi. Sen lisäksi Ninjalla on aviomiehensä mielestä jokseenkin kevytkenkäinen suhtautuminen elämään.

- Olen elämässäni oppinut, etten lähde hakemalla hakemaan yhtään mitään. Siihen, mitä elämä tuo tullessaan, lähden täysillä mukaan. Olen avomielinen persoona ja suhtaudun asioihin avoimin mielin. Toivon, että saisin ohjelmasta jotain käytännön keinoja siihen, miten ylläpitää suhdetta ja kuinka kriisitilanteessa käyttäydytään. Yleensä avioliitot kariutuvat siihen, etteivät puolisot osaa kommunikoida keskenään.

 

(Kuva: YLE)

 

"Riitelemme typeristä jutuista"

Yoshikin mukaan pariskunnan riidat johtuvat pienistä asioista.

- Emme ole koskaan ajautuneet eron partaalle, koska riitelemme niin typeristä jutuista. Tietysti niistäkin voi tulla syvällisempiä asioita, minkä vuoksi täytyy olla todella tarkkana, miten niissä tilanteissa toimii. Täytyy myös miettiä, miksi itsellään saattaa paha olo, eikä mennä suoraan syyttämään toista.

 

Toista kuin mallimaailma

Vajaan viikon kestäneellä parisuhdeleirillä Ninja sai purettua omia ajatuksiaan sekä selätettyä pelkojaan.

- Ystävien kanssa olen tietysti pystynyt puhumaan, mutta kameroiden edessä itsensä repiminen täysin auki on aika mielenkiintoista. Haluan myös kiittää muita leiriläisiä, sillä meillä oli todella hieno ja hyväksyvä ilmapiiri. Siitä puuttui sellainen epämiellyttävä pinnallisuus. Lisäksi ei tarvinnut varoa mitä sanoo, mihin olen mallimaailmassa oppinut, Ninja kertoo.

Hän kertoo oppineensa leirillä paljon.

- Leirin aikana opin voittamaan pelkoni - en nyt kaikkia, mutta ainakin yhden tai kaksi isoa juttua. Sen lisäksi opin kuuntelemaan Yoshikia paremmin sekä arvostamaan liittoamme paremmin, Ninja pohtii.

 

(Kuva: YLE)

 

Ninjan ja Yoshikin lisäksi sarjassa nähdään:

Wilma Schlizewski ja Olli Väätäinen
Toni ja Heidi Nieminen
Lena Meriläinen ja Olli Tola

 

 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!