Niko Ranta-aho

Niko Ranta-aholle syyte myös pahoinpitelystä – epäilty rikos tapahtui juuri ennen vangitsemista

16.01.2020 14:31

Satojen kilojen huumeliigan lonkerot ylettyivät laajalle. Syytteen sai tänään kaikkiaan 53 henkilöä, joista yksi oli tekoaikana poliisina työskennellyt mies. Mies  vangittiin vuosi sitten tammikuussa epäiltynä törkeästä dopingrikoksesta. Hänet on aiemmin palkittu poliisityöstään valkoisen ruusun ritarikunnan mitalilla.

Nikon ja Sofian syytteet valmiit - rangaistusvaatimukset selviävät kuun lopulla

Aiemmin on ollut tiedossa, että poliisi epäilee Niko Ranta-ahoa törkeistä huumausaine- ja dopingrikoksista. Näiden lisäksi syyttäjä on nostanut Ranta-ahoa vastaan syytteen myös ulkomailla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Epäilty pahoinpitely on syytteen mukaan tapahtunut vain muutama viikko ennen kuin Ranta-aho ja hänen kihlattunsa Sofia Belórf vangittiin viime heinäkuussa.

Myös Sofia Belórf on saanut syytteen. Hän oli aiemmin vangittuna epäiltynä tuottamuksellisesta rahanpesusta. Hovioikeus määräsi Sofian vapautettavaksi vastoin käräjäoikeuden päätöstä, kun Sofian tutkintavankeus oli kestänyt kymmenen päivää.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!