fbq
Uutiset
27.11.2019 08:41
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia
Niko Ranta-aho viettää syntymäpäivää tutkintavankina - Sofia Belórf julkaisi merkkipäivän kunniaksi sarjan romanttisia kuvamuistoja: "Lupaan olla sun"
Uutiset
27.11.2019 08:41
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Liikemies Niko Ranta-ahon luksuselämä Espanjan Aurinkorannikolla vaihtui vaatimattomiin vankilaoloihin kesällä. Tällä tietoa epäillyn törkeän huumausainerikoksen ja dopingrikoksen käsittely alkaa Helsingin käräjäoikeudessa vuodenvaihteen jälkeen. Viranomainen on vaiennut tutkinnasta kuin muuri, joten tutkinnan käänteistä ei ole tihkunut julkisuuteen kesän jälkeen juuri mitään. Viimeisin tieto on se, että syksyllä Espanjassa kiinni jäänyt julkkisrosvo Janne "Nacci" Tranberg liittynee vyyhtiin jollain tavoin. Voit lukea Seiskan juttuja kohutusta rikosvyyhdistä klikkaamalla tästä. 

Siviilissä oikeusprosessin alkamista odotteleva Sofia Belórf juhlistaa Nikon syntymäpäivää julkaisemalla kuvia parin onnen hetkistä. Kuvateksteissä hän vannoo tukeaan ja rakkauttaan.

Täällä saman kannen alla Meil on meret, meil on maat. Meil on sanat joiden voima pitää tän kaiken paikoillaan. Päivät kuluu, viikot vierii. Piirrän merkin almanakkaan. Jos tänne kuulun - sen tuntee. Ei oo mitään muuta kuin tää. Ei oo mitään muuta kuin me. Kunnes kuolen. Lupaan olla sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Someone I love was born today ❤️

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

Sofialla on Helsingissä seuranaan koira Bambi. Hän kutsuu koiraansa leikkisästi "parhaaksi terapeutiksi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best therapist has fur and four legs 🐶 Kiitos Bambi kun oot just mun! 🥰

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »