Niklas Hagman ja Piritta Hagman

Niklas Hagman harkitsee kiekkouransa lopettamista - vaimo Piritta jännittää päätöstä: Olen tottunut elämään varpaillani!

Uutiset | 02.09.2017 10:04

Ex-missi Piritta Hagmanin ja hänen kiekkoilijamiehensä Niklas Hagmanin perheessä eletään jännittäviä aikoja. Viimeiset neljä kuukautta perhe-elämästä kotona nauttinut Niklas on tiukan paikan edessä, sillä hänen on tehtävä päätös kiekkouransa jatkon suhteen.

- Mielenkiinnolla odotan, mitä mies päättää. Jääkiekkoilijan vaimona olen tottunut elämään varpaillani, sillä ikinä emme ole tienneet, mihin kiekkoura on vienyt meitä. Niin kauan kun hän ei ole tehnyt päätöstä, elämme tilanteessa, että hän saattaa lähteä. Tiedän, että hän miettii tällä hetkellä, onko kiekkoura hänen osaltaan kokonaan ohi. Hän saa kuitenkin itse kertoa, minkä päätöksen tehnyt, Piritta Hagman kertoi Seiskalle tiistai-iltana Granonin hyväntekeväisyysillassa.

Niklas on keskustellut kiekkouransa jatkosta luonnollisesti perheensä kanssa. Piritta on kehottanut miestään kuuntelemaan sydäntään. Piritta on kannustanut miestään jatkamaan kiekkoilun parissa niin kauan kuin palo pelaamista kohtaan on kova.

- Täytyy muistaa, ettei hänellä ei ole kuitenkaan monta vuotta enää uraa jäljellä, sillä mittari lähentelee pian 40 vuotta. Totta kai hän on joutunut miettimään myös, että mistä arki koostuu peliuran jälkeen. Hän on tiukan paikan edessä, sillä hän on luopumassa sellaisesta, mikä on ollut hänelle elämän yksi tärkeimmistä asioista ja intohimo 2-vuotiaasta lähtien. Fyysisesti hän on vielä siinä kunnossa, että pystyisi jatkamaan pelaamista.

Piritta Hagman


Lapset haluavat ulkomaille

Piritta ja lapset ovat tottuneet, että Niklas on kiekkokauden aikana paljon poissa kotoa. Hän uskoo, että perheen arki tulee muuttumaan suuresti Niklaksen uran päätyttyä.

- Jos hän menee kahdeksasta neljään toimistoduuniin, maailma muuttuu suuresti. Hänellä on kuitenkin kiekkouran jälkeen 30 vuotta työikää edessä ennen kuin pääsee eläkkeelle. Aika harva ihminen viihtyy laakereillaan, enkä ikinä pystyisi kuvittelemaan Niklasta olemaan vain kotona. Näen Niklaksesta, että hän voi huonommin, jos ei pääse treenaamaan.

Lasten syyslomalla Hagmanien on tarkoitus suunnata koko perheen voimin ulkomaille.

- Lapset ovat valittaneet, kun emme käy enää missään. Olimme kuulemma taloyhtiömme ainoa perhe, joka ei tehnyt reissua ulkomaille viime kesänä. Sen sijaan kävimme läpi Suomen eri huvipuistot ja kaukaisin kohde taisi olla Pori, missä pääsimme käymään. Emme ole kuitenkaan vielä varanneet ulkomaanmatkaa, sillä odotamme, minkä päätöksen Nikke tekee uransa suhteen, Piritta toteaa.

Kirja tulossa?

Fysioterapeuttina ja synnytysvalmentajana työskentelevän Piritan elämässä puhaltavat uudet tuulet töiden saralla. Hänen on tarkoitus laajentaa osaamista kirjoittamisen saralle.

- Olen jo vuosia haaveillut, että pääsisin jakamaan tietoa, mitä olen kerännyt vuosien varrella äitiyteen liittyen. Blogia tuskin tulen avaamaan, koska se vie järjettömästi aikaa. En voi vielä sanoa, mitä on tulossa. Kirjan kirjoittaminen on yksi mahdollisuus.  

Tällä hetkellä Piritalla ei ole työn alla tv-töitä. Hän luotsasi hetken aikaa Toisenlaiset äidit -ohjelmaa, jonka juontajana nykyään toimii radiopersoona Sami Kuronen.

- Olen edelleen yhteydessä äiteihin, jotka olivat mukana juontamallani kaudella. Sami on ollut loistava valinta ohjelman juontajaksi. Ymmärrän täysin, miksi he halusivat palkata Samin pestiin. He halusivat saada miesnäkökulman ohjelmaan. Mielestäni se oli kanavalta loistava veto.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!