fbq
Uutiset
09.06.2017 09:03
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus
Aku ja Niina ovat eronneet.
Niina Lahtinen osti uuden asunnon - jääkö perheen mökki Aku Hirviniemelle?
Uutiset
09.06.2017 09:03
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijäpari Aku Hirviniemi ja Niina Lahtinen yllättivät viime viikonloppuna jakamalla Instagram-tileillään päivityksen, jossa he vahvistivat suhteensa päättyneen. Tuoreesta päätöksestä ei kuitenkaan ole kyse, vaan päivityksessä ex-avopari kertoo eron tapahtuneen jo viime kesänä.

Seiskan tietojen mukaan pari on asunut jo jonkin aikaa asumuserossa. Niinan kerrotaan hankkineen itselleen kerrostaloasunnon Riihimäen keskustasta, kun Aku on jäänyt asumaan parin vuonna 2015 hankkimaan puutaloon Riihimäen Harjukylään.

Akun ja Niinan talo.

Riihimäen-talon lisäksi parilla on Etelä-Savossa Puumalassa mökki, joka on merkitty Akun nimiin. Aku vastaanotti tänä keväänä Vuoden mökkiläinen -palkinnon, jonka yhteydessä hän kertoi mökkeilyn olevan koko perheen harrastus. Tuolloin hän ei hiiskunut erosta sanallakaan.

– Siellä keskitymme lomailuun ja yhdessäoloon koko perheen kanssa. Veneilemme, saunomme, istumme paljussa ja vietämme aikaa lähellä mökkeilevien tuttavaperheiden kanssa, Aku taustoitti.

Aku ja Niina eivät olleet naimisissa, mutta he ovat olleet yhdessä peräti 17 vuotta. Suhteesta heille on siunaantunut tyttäret Annikki, 10, ja Tuulikki, 7.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »